Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A BBC egy elítélt szexkereskedőt szerepeltetett az egyik valóságshowjában

888.hu

2022.12.28. 19:30

A haladók szerint ezzel nincsen gond.

 

A nemzetközi szexkereskedő, Jagpal Singh szerepelt a BBC: Common Sense című valóságshow-jában, amelyben „valódi embereket” kértek fel, hogy „valódi véleményt” mondjanak a napi hírekről.

A múlt hónapban a 49 éves kínai állampolgárságú Donglin Zhang, a 33 éves albán állampolgárságú Vlassis Ntaoulias és a 63 éves thaiföldi állampolgárságú Boonsong Wannas mellett Singh-t is bebörtönözték nőcsempészet és prostitúcióra kényszerítés miatt.

 

A BBC Scotland társadalmi ügyekért felelős tudósítója, Chris Clements „A szemünk előtt rejtőzködő szexkereskedők” című cikkében felidézte, hogy a ragadozó amellett, hogy élesen bírálta Donald Trump volt amerikai elnök határfalát, még a nemek közötti kapcsolatról is véleményt nyilvánított.

 

A férfiak szeretik a szexet.”

– mondta Singh, hozzátette: „Nem azt mondom, hogy a nők nem szeretik a szexet. Szerintem a férfiak jobban szeretik a szexet. A nők mindig fáradtak.”

Singh nőkről alkotott véleményét befolyásolhatták az áldozataival való kapcsolatai, például egy kínai állampolgár, akit a skót Crown Office and Procurator Fiscal Service (COPFS) úgy jellemzett, hogy „fizetett munka ígéretével hozták Glasgow-ba”, hogy aztán „bezárják egy Ntaoulias tulajdonában lévő ingatlanba, és arra kényszerítsék, hogy prostituáltként dolgozzon naponta akár 10 ügyfelet is fogadva”.

 

A BBC cikke Singhről – aki állítólag humoros, örökmozgó kommentátor volt – megjegyezte, hogy az olyan emberkereskedelemmel kapcsolatos bűncselekmények, mint amilyen az övé is, rengeteg embert érint.

2014 óta mintegy 700 százalékkal nőtt a „lehetséges áldozatként” megjelölt személyek száma.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére