Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Biden-ellenes rigmus a CNN elemzője szerint terrorgyanús

888.hu

2021.11.01. 10:10

Egyre több helyen tűnik fel a Let’s go Brandon! – szlogen ami a Joe Biden amerikai elnök erős kritikai megfogalmazásának egy bújtatott formája. 

 

Miután a Southwest Airlines egyik pilótája pénteken állítólag a „Let’s go, Brandon” szavakkal fejezte be az utasokhoz intézett beszédét, a CNN elemzője a férfi megjegyzését egy ISIS-terrorista mondanivalójához hasonlította.

Colleen Long, az Associated Press munkatársa elmondta, hogy az eset péntek reggel történt egy Houstonból Albuquerque-be tartó járaton. Ezt követően került elő a videófelvétel, amelyen egy ismeretlen pilóta mondja ki a Biden-ellenes mondatot, miután üdvözölte az utasokat a járaton.

„Köszönöm, hogy eljöttek és a Southwest Airlines járatával repülnek. Üdvözöljük önöket a fedélzeten” – mondta. „És ne feledjétek” – mondta halkan – „Let’s go, Brandon”.

Asha Rangappa, a CNN elemzője azonnal a gyilkos ISIS terrorista csoportra utalt, miközben a pilóta közösségi médián közölt megjegyzésével foglalkozott. „Kísérletképpen szeretném, ha egy SouthwestAir pilóta felszállás előtt azt mondaná: 'Éljen sokáig az ISIS'” – tweetelte.

Szerintem 1) a gépet azonnal földre tennék; 2) a pilótát kirúgnák; és 3) a légitársaság néhány órán belül közleményt adna ki. „

 


Rangappa, aki egyben a Yale Egyetem Jackson Institute for Global Affairs vezető előadója és egykori FBI-ügynök, újabb példát szolgáltatott arra, hogy a mainstream média válogatás nélkül terroristákhoz hasonlítja a konzervatívnak vélt embereket, és ez a tendencia az életvédő vezetőktől az iskolatanácsi üléseken aggódó szülőkig terjedt.

A Southwest Airlines képviselője a New York Postnak nyilatkozva elmondta, hogy ”a megosztó vagy sértő viselkedést nem tolerálják„.

A kifejezés egyre gyakoribbá vált azóta, hogy az NBC sportriportere, Kelli Stavast október 2-án a Talladega Superspeedwayen interjút készített Brandon Brown NASCAR-pilótával. Stavast elmondta az NBC nézőinek, hogy a féktelen közönség, amelyről hallható, hogy azt skandálja, hogy ”F*** Joe Biden„, valójában azt éltette, hogy ”Let’s go, Brandon!„. A skandálás azóta nagyon elterjedt, hiszen egy kevésbé trágár, de erős tartalmat kifejező kritikája Joe Bidennek.

 

A The Washington Post eközben a hét elején az újonnan mindenütt elhangzott skandálásra hivatkozva azt állította, hogy Biden elnököt ”sokkal több vulgáris és széleskörű„ kritika érte, mint bármely más közelmúltbeli elnököt – írta meg a Daily Wire.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére