Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brit belügyminiszter származása dacára ígéretet tett arra, hogy csökkenteni fogja a migrációt

888.hu

2022.10.08. 17:15

Suella Braverman szükségszerűnek nevezte egy olyan törvény bevezetését, amely megakadályozza, hogy az illegális migránsok menedékjogot kérjenek Nagy-Britanniában. Kiemelte, hogy a továbbiakban ha valaki illegálisan lép be az országba, azt „gyorsan vissza kell küldeni” a hazájába, vagy Ruandába telepíteni.

 

Suella Braverman belügyminiszter kijelentette, hogy „pár tízezerre” akarja csökkenteni az Egyesült Királyságba irányuló nettó bevándorlást, hogy teljesíteni tudja a konzervatív párt a Brexit során tett ígéretét.

 

Nem szégyellem kimondani, főleg a szuverenitásért szavaztam és kampányoltam a Brexit mellett, de azért is, hogy csökkentsük a migrációt, mégpedig számos okból: a tömeges és gyors migráció strukturális nyomást gyakorol az országunkra, a lakáskínálatra, a lakásárakra, a háziorvosi helyek számára, az iskolai férőhelyekre. Egyre több emberrel kell szembenéznünk, és ésszerű, hogy a kormány racionális és pragmatikus álláspontot képviseljen az országba érkező emberek számát illetően.”

– fogalmazott.

 

Bár az újonnan beiktatott belügyminiszter nem vállalt konkrét számot vagy időkeretet a célja elérésére, azt mondta, „végső törekvése”, hogy a nettó migráció számát tízezres nagyságrendűre csökkentse, ahogyan azt a konzervatív párt már régóta ígéri.

 

A baloldal által gyakran hangoztatott érv, hogy a bőrszínem és a származásom miatt egy bizonyos módon kell gondolkodnom, és nem mondhatok ki bizonyos igazságokat a migrációval kapcsolatban.”

– mondta Braverman, akinek szülei Kenyából és Mauritiusról érkeztek az Egyesült Királyságba.

 

Boris Johnson miniszterelnök előző kormánya alatt az Egyesült Királyság pontalapú bevándorlási rendszert vezetett be, állítólag az ausztrál modell mintájára.

A Brexit utáni reformok keretében azonban döntő fontosságú, hogy nem voltak határozott felső határok, ami azt jelenti, hogy

 

miközben az Európai Unióból érkező bevándorlás csökkent, a világ többi részéről több migráns érkezett.

 

Nagy-Britanniában tavaly rekordszámú, 1,1 millió vízumot adtak ki külföldieknek.

 

 

A belügyminiszter határozott megjegyzéseit üdvözölte a Migration Watch UK elnöke, Alp Mehmet, aki a Breitbart Londonhoz eljuttatott kommentárjában úgy fogalmazott:

„Bravó, Braverman asszony, hogy volt bátorsága elkötelezni magát a bevándorlás csökkentése mellett. Ez az, amit a közvélemény többsége 2010 óta akar. A belügyminiszter három közvetlen elődje közül egyik sem tett olyan világos és egyértelmű ígéretet a nettó migráció csökkentésére, mint amilyet Ön. Minden elismerésem az Öné.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére