Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brit társadalomnak hasznos külföldiek a Brexit után is maradhatnak

888.hu

2017.09.26. 23:38

Nagy-Britannia a Brexit után is nyitott marad a tehetséges, ambiciózus, eltökélt emberek számára, de maga fogja ellenõrizni a bevándorlást, nem Brüsszel - jelentette ki Bukarestben Boris Johnson brit külügyminiszter.
BUKAREST,

Nagy-Britannia a Brexit után is nyitott marad a tehetséges, ambiciózus, eltökélt emberek számára, de maga fogja ellenőrizni a bevándorlást, nem Brüsszel – jelentette ki Bukarestben Boris Johnson brit külügyminiszter. 

A külügyminiszter az Agerpres hírügynökségnek adott interjút, melyben elmondta, hogy Londonban rengeteg román boltot látni, nagyjából fél millió román élhet ott, és bolondok lennének elengedni őket.

Ott akarjuk tartani őket, gondoskodni akarunk arról, hogy biztonságban érezzék magukat és, hogy jogaikat tiszteletben tartsák”

– mondta a miniszter.

A román hírügynökség arról kérdezte a diplomácia vezetőjét, aggódniuk kell-e a Brexit miatt a Nagy-Britanniában dolgozó románoknak. Johnson leszögezte, hogy erre semmi okuk, ők a brit társadalom hasznos tagjai, akik nagyban hozzájárulnak az Egyesült Királyság gazdasági és kulturális fejlődéséhez – írja az MTI.

Johnson egy Prágát, Bukarestet és Pozsonyt érintő rövid körút alkalmával találkozott Bukarestben hétfő este Teodor Melescanu román külügyminiszterrel, miután Theresa May brit miniszterelnök pénteken Firenzében tartott beszédében ismertette kormányának célkitűzéseit a Brexit utáni időszakra. May akkor egyebek között jelezte, hogy London szeretné, ha a brit EU-tagság megszűnése után is a jelenlegi feltételekkel maradhatnának Nagy-Britanniában az EU-állampolgárok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére