Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Cambridge Dictionary átírja a nő definícióját, hogy „befogadhatóbb” legyen

888.hu

2022.12.13. 17:50

Az új definíció szerint a nő egy „olyan felnőtt, aki nőként él és azonosítja magát, bár születésekor esetleg más neműnek született”.

 

A Cambridge Dictionary SMART Vocabulary részében a kapcsolódó szavak és kifejezések között olyan más definíciók is szerepelnek, mint a nemi átalakítás és a heteronormatív.

Ahogy arról a Breitbart News korábban beszámolt, a Merriam-Webster szótár korábban már megváltoztatta a nő meghatározását a transznemű ideológia javára. Az új definíció szerint a nő a „férfi nemi identitással rendelkező, a férfi nemmel ellentétes” személy.

A szótárban külön bejegyzés található a „nemi identitás” kifejezésre is: „egy személy belső érzése, hogy férfi, nő, a férfi és a nő valamilyen kombinációja, vagy sem férfi, sem nő”.

A Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok korábban kiadott nyelvezete nagy felháborodást váltott ki, amelyben olyan kifejezések vannak, mint a „mellkasi táplálás”.

„Ez egy transz emberek által használt kifejezés, amely azt a cselekedetet írja le, amikor a mellkasukból etetik a babájukat, függetlenül attól, hogy volt-e mellkasi/topos műtétjük az emlőszövet megváltoztatására vagy eltávolítására.”írta le a CDC.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére