Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A demokrata kormányzójelölt szerint a feketék azért nem szavaznak rá, mert tájékozatlanok

888

2022.11.07. 16:20

Mondta ezt az egyébként szintén afro-amerikai demokrata politikus. Egyébiránt ez a stílus onnan lehet ismerős, hogy Márki-Zay Péter szavazói is azt állították az áprilisi választásokat követően, hogy azért nem nyertek tavasszal, mert a magyarok tájékozatlanok és buták.

 

Az Egyesült Államok Georgia államának kormányzói tisztjéért induló Stacey Abrams a hétvégén azt állította, hogy a szavazatainak száma részben azért marad el,

mert a feketék nem tudták átlátni a félrevezető információkat”, amelyekkel megcélozták őket.

A legfrissebb közvélemény-kutatásai szerint Abrams a hivatalban lévő georgiai kormányzó, Brian Kemp (R) mögött 6 ponttal van lemaradva, ez a különbség most két számjegyűre nő – erre próbált magyarázatot adni az MSNBC-n.

Abrams azzal kezdte, hogy nem hiszi el a közvélemény-kutatásokat, amelyek azt sugallták, hogy támogatottsága a fekete férfi szavazók körében csökkent a georgiai kormányzói székért tett legutóbbi próbálkozása óta.

 

Nem hiszem, hogy ez az ellenfelem iránti lelkesedés miatt van.”

– mondta Abrams, és azonnal a fajra vonatkozó érvelés felé fordult, és azt sugallta, hogy különösen a fekete férfiakat célozzák és esnek áldozatul a „félretájékoztatásnak” – bár nem tisztázta, hogy pontosan miről értesültek tévesen.

 

Zaid Jilani, a News Nation munkatársa megjegyezte, hogy ha a jelenlegi közvélemény-kutatási trendek pontosnak bizonyulnak, Abrams 2018-as fekete szavazatai 94 százalékról 82 százalékra csúsztak vissza négy év alatt.

 

Szerintem nagyon egyszerű oka van annak, hogy Kemp jobban boldogul a fekete férfiakkal, mint 2018-ban.”

– írta Jilani a Twitteren. „Néhány nappal ezelőtt a Hyundai elektromos járműgyárának átadása volt Savannah mellett, ami Georgia történetének legnagyobb gazdasági fejlesztése.”

 

Kemp jelentette be a projektet – amely több mint 8000 új munkahelyet teremt, és a Hyundai több mint 5,5 milliárd dollárt fektet be Georgia gazdaságába.

A keményen dolgozó georgiaiak iránti elkötelezettségem, hogy államunkat a legjobb hellyé tegyük az élethez, a munkához és a családok felneveléséhez, továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy Georgia legyen a cégek első számú célpontja, akik ma, holnap és azon túl is munkahelyeket teremtenek.”

– mondta.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére