Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A férfiak nem eshetnek teherbe

888.hu

2022.07.18. 13:20

Tény.

 

A nők teherbe eshetnek, de a férfiak nem.”

– hangsúlyozta csütörtökön Ron DeSantis floridai republikánus kormányzó.

A floridai Putnam megyében tartott csütörtöki sajtótájékoztatóról készült videofelvételeken a kormányzó elkeseredettnek tűnt, amikor a liberális aktivisták állításaira utalt, mely szerint a férfiak is teherbe eshetnek.

 

 

Egyetérthetünk abban, hogy a nők esnek teherbe, és nem a férfiak?”

– kérdezte.

 

Joe Biden elnök kormánya csatlakozott a liberális aktivistákhoz, akik transzfóbiával és a transzneműként azonosított emberek támadásával vádolják azokat, akik azt állítják, hogy a férfiak nem eshetnek teherbe. S ahogy a transznemű aktivizmus egyre nagyobb lendületet vesz, a közösségi médiaplatformok cenzúrázzák azokat a fiókokat, amelyeken azt írják, hogy a transznemű nők valójában biológiai férfiak.

 

A kormányzó egy májusi nyilvános szereplése során hasonlóképpen a transzneműek aktivizmusával foglalkozott, amikor a transznemű úszónő Lia Thomasról beszélt, aki részt vett az NCAA női úszó- és műugró bajnokságon, majd megnyerte azt.

 

Van egy úszó, aki három évig a férfi csapatban úszott, aztán most hirtelen úgy döntött, hogy nőként azonosítja magát, és a nők ellen versenyzik.”

– mondta DeSantis.

 

És aztán odaadták neki az országos bajnoki címet olyan nőkkel szemben, akik hosszú ideje edzenek.”

– folytatta.

DeSantis hangsúlyozta, hogy ennek az ideológiának a hívei arra törekszenek, hogy „elnyomják a másik véleményét”.

A csütörtöki sajtótájékoztatón DeSantis bejelentette, hogy 16 helyi iskolatanács-jelöltet támogat, akiket csapata „szülő- és diákbarátként” jellemzett.

 

Ezek a jelöltek biztosítani fogják a diákjaink sikerét, megvédik a szülői jogokat az oktatásban, és harcolni fognak az állami iskolákba beszivárgó woke napirend ellen.”

– tette hozzá.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére