Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A francia elnökjelölt megállítaná Franciaország „iszlamizálódását”

888.hu

2021.12.01. 22:00

Éric Zemmour konzervatív író és televíziós szakértő bejelentette, hogy indul a francia elnöki posztért, és azt mondta, véget vetne az ország „harmadik világgá válásának”.

 

A migráció- és iszlamizációellenes szakértő, akit Donald J. Trump volt amerikai elnökhöz és Tucker Carlson televíziós műsorvezetőhöz hasonlítottak, kedden jelentette be, hogy jelöltként indul a jövő tavaszi elnökválasztáson, véget vetve az ezzel kapcsolatos hónapok óta tartó találgatásoknak.

 

Polgártársaim, (...) önökhöz hasonlóan én is úgy döntöttem, hogy saját kezembe veszem a sorsunkat. (...) Már nem Franciaország megreformálásának, hanem megmentésének van itt az ideje. Úgy döntöttem, hogy indulok az elnökválasztáson. (...) Éljen a köztársaság, és különösen éljen Franciaország!”

– jelentette ki Zemmour a közösségi médiában közzétett felvételen, amelyről a Le Figaro számolt be. A tízperces videóban Zemmour kulcsfontosságú kérdésekkel foglalkozik, többek között azzal, amit kisajátításnak nevez, amit sok francia érez a saját hazájában élve.

Nem költöztél el, mégis az az érzésed, hogy már nem vagy otthon. Idegennek érzed magad az országodban. Belülről száműzött vagy”

– mondta, és hozzátette, hogy bár nem a bevándorlás a forrása Franciaország minden problémájának, „népünk és országunk harmadik világgá válása legalább annyira elszegényíti, mint amennyire kizökkenti őket”.

„A jobb- és baloldal elrejtette önök elől a lecserélődésünk valóságát” – mondta Zemmour, utalva a nagy lecserélődés elméletére, amelyet Renaud Camus francia író dolgozott ki a tömeges migráció jelensége és a Franciaországon belül, illetve a világ más részein zajló demográfiai változások leírására. Egy nemrégiben készült felmérés szerint a francia lakosságnak már a fele hisz a „nagy csere” elméletében, amely szerint a politikai és üzleti elit az embereket felcserélhetőnek és pótolhatónak tekinti – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére