Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A hollandok szép lassan behódolnak a muzulmánoknak

888.hu

2018.03.18. 16:08

A közvélemény-kutatások szerint Rotterdamban egyre inkább megerõsödik a NIDA nevû iszlám politikai párt - avagy a Behódolás címû könyv lapjain megjelenõ vízió a való világban is beteljesedni látszik.
ROTTERDAM, 16:08

A közvélemény-kutatások szerint Rotterdamban egyre inkább megerősödik a NIDA nevű iszlám politikai párt – avagy a Behódolás című könyv lapjain megjelenő vízió a való világban is beteljesedni látszik.

A forgatókönyv egyszerű: a baloldal a győzelem érdekében szövetségre lépett a szélsőséges iszlám tanokat hirdető NIDA nevű iszlám párttal a helyhatósági választásokra.  A párt tagjai természetesen szélsőségesek, zsidó-, keresztény- és kultúraellenesek. Tehát igazi baloldaliak.

Fontos megjegyezni, hogy Hollandia második legnagyobb városában a polgármester is muzulmán, Ahmed Aboutaleb marokkói migráns volt, mielőtt városvezető lett belőle.

A döntően migráns muzulmánok köré szerveződő, a Korán által inspirált NIDA nevű mozgalom egyre inkább teret nyer a városban, ahonnan az őslakosság kiszorulóban van és helyüket újhollandok veszik át. A mosatni helyhatósági választásokon valamennyi baloldali formáció felsorakozott a muzulmán párt mögé.

A helyzet lassan olyan, hogy sokan úgy vélik Houellebecqu a Behódolás című könyvének ismert fejezetei valósulnának meg Hollandiában.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére