Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A képviselõk leszavazták a törvényt, amely alapján nem szexelhettek volna a gyakornokaikkal

888.hu

2017.01.14. 22:28

A dél-dakotai törvényhozás leszavazta azt a törvényjavaslatot, amely szerint a képviselõk nem szexelhetnének gyakornokaikkal.
DÉL-DAKOTA, 21:58

A dél-dakotai törvényhozás leszavazta azt a törvényjavaslatot, amely szerint a képviselők nem szexelhetnének gyakornokaikkal.

Stace Nelson szenátor nyújtotta be a javaslatot szavazásra a dél-dakotai törvényhozásban. A javaslat arra szolgált, hogy a képviselők ne kerülhessenek illetlen szituációba gyakornokaikkal vagy titkárnőikkel.

A szenátor nyilatkozata szerint a törvényre azért volt szükség, mert a dél-dakotai törvényhozók mind gyakrabban kerülnek szexbotrányokba. A vád általában a titkárnők és a gyakornokok elleni szexuális zaklatás, vagy bizonyos esetekben erőszak.

A gyakornokok az oktatási intézményeiken keresztül jelentkeznek a képviselőkhöz szakmai gyakorlatra. Ezalatt a törvényhozás szállást is biztosít nekik.

A szenátor a törvény szükségességének indoklásakor egy 2007-es incidenst hozott fel, amely akkor nyilvánosságra került. A törvényt azért nevezte szükségesnek, hogy a szabályozásban ne legyenek "szürke zónák".

A törvény ellenzői szerint arra nincs szükség, hiszen az ilyen viselkedést amúgy sem tolerálja a politikai közösség.

A szavazás során végül elbukott a javaslat: négyen szavaztak mellette és kilencen ellene.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére