Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A legesélyesebb pápajelölt szerint a muszlimok el akarják törölni a kereszténységet

Sümeghi Lóránt

2016.09.14. 14:08

Christoph Schoenborn osztrák bíboros Szûz Mária nevének ünnepén tartott megemlékezésében kifejtette: a muszlimok egy része el akarja foglalni Európát, amely már így is túl közel került a véghez.
BÉCS, 14:08

Christoph Schoenborn osztrák bíboros Szűz Mária nevének ünnepén tartott megemlékezésében kifejtette: a muszlimok egy része el akarja foglalni Európát, amely már így is túl közel került a véghez.

A bécsi érsekség beszámolója szerint a legesélyesebb pápajelöltként számon tartott bíboros többek között Istent kérte, hogy kegyelmezzen Európának és a kontinens lakosainak, akik elmondása szerint nagy veszélyben vannak, hiszen nemcsak a muszlim migráció, hanem a jelenlegi állapotok is a keresztény értékek feladására ösztönzik őket:

értékeink elvesztése nemcsak gazdasági értelemben tartogat veszélyt számunkra, hanem sokkal inkább szociális és vallási értelemben."

A Szűz Mária nevének ünnepén az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) képviselői is jelen voltak.

A többek között Heinz-Christian Strache pártelnök beszédével fémjelzett megemlékezés a nyugati világ idegen megszállóitól való megóvásáról szólt. Az FPÖ rendezvényét főképp az országban élő török kisebbségek tartották megosztónak, ugyanis az idei év a 333-ik, amióta a keresztény erők kivertek mintegy 100 ezer oszmán katonát a térségből.

(Express)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére