Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A legfelsőbb zsidó vezetők nyílt levélben biztosították támogatásukról Trumpot

888

2020.10.30. 15:55

A rabbik dicsérték az amerikai elnök helytállását a járványhelyzetben, és a nyitott imaházak megtartására tett törekvését.

A 13 prominens ortodox zsidó vezetőből álló csoport nyílt levelet fogalmazott meg Trump elnök támogatására a hétvégén, és dicsérte a kormányzat rendíthetetlen „elkötelezettségét a vallási entitások alapvető fontossága mellett”.

A levél a zsidó vallás több irányzatának legidősebb rabbijai aláírását tartalmazza – számolt be a Foxnews.com.
Azért írunk, hogy legmélyebb köszönetünket fejezzük ki önnek, elnök úr, különösen annak a közelmúltbeli nyilatkozatának fényében, miszerint az imaházakat »alapvetőnek kell tekinteni«”

– áll a levélben.

„Hangot adott annak, amit minden jó ember minden kétséget kizáróan tud: hogy most minden eddiginél jobban a Mindenhatóhoz kell fordulnunk, megerősítve hitünket, és hűnek maradva értékeinkhez e jelenlegi megpróbáltatások ellenére.”

A rabbik a levélben részletezik azt a „zűrzavart és bizonytalanságot”, amellyel a világjárvány következtében szembesült minden közösség vagy vallási felekezet, és csak az elnök „ nagy kaliberű vezetői képességének” tulajdonítják az ország megfelelő irányítását ezekben a lehetetlen időkben.

„Bármely válság idején bármilyen háttérrel rendelkező vallású és felekezetű emberek egy vezetőt keresnek, hogy segítsen nekik irányítani a zűrzavart és a bizonytalanságot. Mégis, nem minden korszak van megáldva azonos kaliberű vezetőkkel, amelyek nagysága abban nyilvánul meg, hogy egy nemzet mennyire őrzi meg integritását a nehéz időkben” – írták.

Pontosan ezt szem előtt tartva érezzük magunkat olyan hálásnak, hogy ön, elnök úr, megtestesíti azt a vezetőt, amelyre szükségünk van, kiállva az első módosítási jog mellett, ami kritikus fontosságú ahhoz, hogy átvészeljük a jelenlegi járvány viharát.”

„Ezt a vezetést példázta azzal, hogy elkötelezte magát a vallás alapvető fontossága mellett. Megértette, elnök úr, hogy az Istenbe vetett hitünk emel ki minket ebből a csapásból.”

A zsoltárokat (84:8) idézve a rabbik megáldották az elnököt, hogy „erőből erővé váljon, és egyre nagyobb jó felé vezessen minket”.

Trump vasárnap este köszönetet mondott a rabbik levéléért.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére