Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A lengyelországi incidens után felerősödtek az ukrán támogatásokat kritizáló hangok

888.hu

2022.11.17. 15:30

A republikánusok az Ukrajnának szánt milliárdok befagyasztása mellett érvelnek, miközben Zelenszkij meg van győződve arról, hogy orosz rakéta pusztított Lengyelországban.

 

A két ártatlan ember halálát okozó rakétatámadás Lengyelországban valószínűleg az ukrán légvédelemtől származik. Nem szabad hagynunk, hogy Zelenszkij pénzt és fegyvereket követeljen az amerikai adófizetőktől, miközben megpróbál belerángatni minket a harmadik világháborúba. Nincs több pénz Ukrajnának. Itt az ideje, hogy véget vessünk ennek a háborúnak és békét követeljünk.”

– vélekedett a Twitteren Marjorie Taylor Greene republikánus képviselő.

 

 

Mivel Ukrajna rakétája találta el NATO-szövetségesünket, Lengyelországot, nem hagyhatnánk most már abba a milliárdokba kerülő felfegyverkezésünket?”

– fakadt ki szintén a közösségi médiában Donald Trump Jr., a volt elnök fia.

 

Tucker Carlson, a Fox News műsorvezetője szintén kiakadt. Szerinte is el kell gondolkozni azon, hogy az USA támogassa-e a továbbiakban Ukrajnát.

Fel kell tennünk a kérdést: eljött az idő, hogy kihátráljunk az ember mögül? Túl magas lehet a kockázat? Szándékosan hazudik, hogy belesodorjon minket a háborúba?”

 

 

Mint ismeretes, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meg van győződve arról, hogy a kedden Lengyelországban felrobbant rakéta nem ukrán volt, annak ellenére, hogy az Egyesült Államok elnöke mellett számos más ország vezetője is kizárta ezt.

 

Nincs kétségem afelől, hogy ez nem a mi rakétánk vagy rakétatámadásunk volt.”

– szögezte le az államfő szerdán, egy újságírókkal folytatott televíziós beszélgetés közben. Elmondta, hogy megkapta az ukrán hadsereg, illetve a légierő parancsnokságának jelentéseit, és „nem tud nem bízni bennük”.

 

Az ügyet Joe Biden amerikai elnöknek is felvetették, aki azzal zárta rövidre a választ, hogy

A bizonyítékok nem ezt mutatják.”

 

 

Nevük elhallgatásét kérő NATO-tisztségviselők a Financial Times című lapnak így fogalmaztak:

Ez kezd nevetségessé válni. Az ukránok lerombolják a beléjük vetett bizalmat. Senki sem hibáztatja Ukrajnát, és nyíltan hazudnak. Ez pusztítóbb, mint a rakéta.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére