Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberális propaganda ellenére újra növekedett a bevándorlás mértéke

Sümeghi Lóránt

2019.06.25. 14:01

A brit belügyminisztérium számításai szerint 2017-hez képest ismét növekedésnek indult a migráció mértéke, amely nemcsak Nagy-Britanniát, hanem egész Európát is érinti.

Csak 2018-ban mintegy 37 ezer migráns adott be menedékkérelmet a szigetországban, amely nyolcszázalékos emelkedést jelent a 2017-es számokhoz képest. A frissen közölt belügyminisztériumi adatok arra rávilágítanak rá, hogy messze nem igaz az az egyre erősödő liberális propaganda, miszerint a migrációs krízisnek vége lenne.

Fotó: AFP

Elemzők szerint ez a közel 40 ezres adat kifejezetten magasnak számít annak fényében, hogy továbbra sem Nagy-Britannia az első számú migrációs célpont, hanem Németország, Franciaország, Olaszország és Görögország, ahol összesen 664 ezer menedékkérelmet bíráltak el egy naptári év alatt (a határsértő és regisztrációt kikerülő, becslések szerint több százezres tömeget alkotó migránsokról nem rendelkezik hivatalos adat).

Érdekesség továbbá, hogy Nagy-Britanniába az iráni „menekültek” érkeztek tavaly a legnagyobb számban (11 százalék), nagy részük a Franciaországot és Angliát elválasztó La Manche csatornán keresztül, illegálisan, kis csónakokban. A jelentésből az is kiderül, hogy Franciaországban 21, Görögországban 14, Spanyolországban 48, Hollandiában 32 és Belgiumban 23 százalékkal növekedett a beadott menedékkérelmek száma 2017-hez képest.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére