Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A migránsok egyre több kislányt zaklatnak a fürdõkben

Tóth Dalma

2018.04.11. 11:52

A németországi Pforzheim városban továbbra is elõfordulnak olyan esetek, amikor migránsok szexuálisan zaklatják a kislányokat a fürdõkben.
PFORZHEIM, 11:52

A németországi Pforzheim városban továbbra is előfordulnak olyan esetek, amikor migránsok szexuálisan zaklatják a kislányokat a fürdőkben.

Múlt hét vasárnap egy 24 éves pakisztáni férfi és három 16-17 év közötti iraki tinédzser szexuálisan zaklatott egy 13 és egy 15 éves lányt az Emma Jaeger fürdőben. A lányoknak az volt a szerencséje, hogy éppen arra ment a fürdő egyik munkatársa, akitől segítséget tudtak kérni, így nem fajult el a helyzet. A rendőrség letartóztatási parancsot adott ki az egyik 17 éves gyanúsított ellen, de három bűntársát elengedték – írja a Junge Freiheit.

Néhány órával később azonban még egy támadásra sor került.

Két órával később egy 40-50 év körüli "közepesen sötét bőrű" férfi egy 15 éves lányt zaklatott. Elkezdte fogdosni, de a fiatal lány hangosan tiltakozni kezdett, mire a férfi visszariadt, majd tört németes akcentussal elnézést kért és elmenekült. A rendőrség még nem kapta el.

Stuttgartban is zaklatják a lányokat

A nem messze fekvő Stuttgart is hasonló problémákkal küzd. A rendőrség szerint legutóbb egy 16-17 éves, arab kinézetű fiú zaklatott két lányt. Megpróbálta lehúzni az egyik lányról a nadrágját, de az áldozat minden erejével igyekezett ellenállni, ezért a fiú a másik lány felé fordult, akit a falhoz nyomott, majd lehúzta a saját nadrágját és maszturbálni kezdett – közölte a rendőrség. A tettest még mindig keresik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére