Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A migránssimogató propaganda legmélyebb bugyraihoz érkeztünk

Tóth Dalma

2017.04.04. 11:28

A brit tudósok megint elképesztõ felfedezésre jutottak. Most azt állítják, boldogabbak azok, akik támogatják a bevándorlást.
LONDON, 11:28

A "brit tudósok" megint elképesztő felfedezésre jutottak. Most azt állítják, boldogabbak azok, akik támogatják a bevándorlást.

Úgy látszik az Independent megint ráerősített a migránsbarát propagandára, hiszen most azt írják, hogy boldogtalanabbak azok az emberek, akik ellenzik a migrációt. Egy új brit kutatásra hivatkoznak, miszerint azok, akik azt állítják, hogy még sok bevándorlót szeretnének az országukban, 8 százalékkal bizonyultak derűsebbnek azoknál, akik egyáltalán nem pártolják a migrációt.

A kutatás vezetője, a Leicester Egyetem adjunktusa, Dr. David Bartram az európai szociális felmérés által megkérdezett 5 995 ember véleményét használta fel ahhoz, hogy megnézze, van-e összefüggés az emberek bevándorláshoz való hozzáállása és a között, hogy egy 0-tól 10-ig terjedő skálán mennyire tartják magukat boldognak.

Azok, akik nem támogatják a bevándorlást, egy 10-es skálán átlagosan 7,16 pontos boldogságnak örvendhetnek. Akik viszont pártolják a migrációt, azok 7,91 pontot értek el, ami 8 százalékos különbséget jelent a két csoport között. Tehát a különbség igazából elenyésző, mindenki boldog, csak kell egy indok, hogy miért szeresd a migránsokat.

A felmérés kiderítette, hogy a britek 6 százaléka engedné meg, hogy a migránsok ellepjék az Egyesült-Királyságot, 34 százalékuk néhányat szívesen látna közülük, 35 százalékuk csak nagyon keveset engedne be, 25 százalékuk pedig egyáltalán nem szeretné, ha bevándorlók érkeznének az országba. Tehát igazából rávilágítottak arra a tényre, hogy hiába a szöveg a nyugati szolidaritásról, a britek nem igazán szeretnének bevándorlókat az országukba.

Az Independent – hogy ráerősítsen a migránssimogatásra – megszólaltatta a brit liberális demokraták vezetőjét, Tim Farront.

A tanulmány csak megerősítette mindazt, amit eddig is tudtunk mélyen a szívünkben..."

– kezdett bele, gondolhatjátok a folytatást. Felelősség, szeretet, világbéke.

A tanulmány szerzői oly jelentőséget tulajdonítottak a írásuknak, hogy azt nyilatkozták, remélik, hogy a politikusok a kutatás fényében megváltoztatják a migránsokhoz való hozzáállásukat, hogy mindenki boldog lehessen.

A brit tudósok már korábban is vizsgálták a boldogságot.

Persze akkor még nem volt migrációs válság, ezért más kontextusban vizsgálták a kérdést. Felállítottak egy egyenletet, amiben pontosan leírták 18 ezer ember rövid távú boldogságát. Az egyenlet az emberek elvárásait és a várt esemény tényleges kimenetelét hasonlítja össze.

Ezek alapján a boldogság nem annak a függvénye, hogy hogy mennek a dolgok, hanem azon múlik, hogy jobban vagy rosszabbul megy a vártnál.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére