Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A nagyvárosokat egyre jobban behálózza a németországi migránsmaffia

888.hu

2016.08.26. 12:58

A németországi libanoni migránsmaffia egyre nagyobb gondot okoz. Több nagyvárosban is õk irányítják a drogterjesztõ hálózatokat, illegális vörös lámpás negyedeket mûködtetnek és nem riadnak vissza az erõszaktól sem.
GELSENKIRCHEN, 12:58

A németországi libanoni migránsmaffia egyre nagyobb gondot okoz. Több nagyvárosban is ők irányítják a drogterjesztő hálózatokat, illegális vörös lámpás negyedeket működtetnek és nem riadnak vissza az erőszaktól sem.

Drogcsempészetről és erőszakos cselekményekről panaszkodnak egy német város, Gelsenkirchen lakói. Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományban található városban a libanoni klánok egyre nagyobb területet tartanak ellenőrzésük alatt. A prostitúció és a kábítószer-kereskedelem működtetése mellett védelmi pénzt is szednek a helyi boltoktól. Habár egyre több híradás jelenik meg a német médiában a borzasztó állapotokkal kapcsolatban, eddig ezek nem hoztak változást.

A város lakói a közelmúltban felkeresték a Westdeutsche Allgemeine Zeitung német újságot, hogy beszámoljanak a helyzetről.

Összesen három libanoni klán tartja rettegésben a város lakóit. A polgárok támadásokról, fenyegetésekről és a drogkereskedelem "felvirágzásáról" beszéltek.

Örülj minden egyes napnak, amikor életben hagyunk. Hamarosan te leszel a következő."

– idézte fel a fenyegetést egyikük.

A lakók szerint a migránsbűnözők kiskorú gyermekei is zavarják a helyieket, mert az utcákon hangoskodnak és a szüleik fegyvereivel járnak.

A hatóságok eddig nem szenteltek különös figyelmet a libanoniaknak, ugyanis szerintük nem folyik drogkereskedelem Gelsenkirchen érintett területein. A városvezetés hasonló állásponton van. Mindez azért is érdekes, mert a libanoni származású migránsok többször is összecsaptak a rendőrökkel Gelsenkirchenben az elmúlt években.

Az alábbi felvétel 2016. június 19-én készült. A videón a rendőrség két libanoni migránst vesz őrizetbe, miközben mindezt végignézi több tucat társuk – a tömeg a 5:20 után látható.

A korábbi években is történtek súlyos incidensek. A 2015. július 24-i esetről több német lap is beszámolt. A rendőrök megállítottak egy migránst, aki áthajtott a piroson. A vezető kiszállt a kocsiból és megpróbált elfutni, a rendőrök üldözőbe vették és elkezdték a férfi előállítását. Ekkor, szinte a semmiből megjelent több tucat libanoni migráns, akik rátámadtak a rendőrökre. Először egy 15 körüli fiú támadt rá az egyik rendőrre hátulról, akit fojtogatni kezdett. Végül sikerült erősítést hívni és rohamrendőrökkel valamint könnygázzal fékezték meg az őrjöngő libanoniakat.

A migránsmaffia hatalma pedig egyre növekszik a német nagyvárosokban, például Berlinben és Brémában.

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő korábban elmondta, hogy a Németországba beözönlött milliónyi migráns szinte kifogyhatatlan utánpótlást jelent a szervezett bűnözői csoportok számára. A fiatal migránsok hónapokon keresztül semmittevéssel töltik mindennapjaikat, így a könnyű pénzkereset ígéretével könnyen beszervezik őket, például drogfutárnak. A maffiacsoportok kifejezetten a 14 éven aluliakat keresik, mivel ők még nem büntethetők. Egy májusi felmérés szerint a németországi bűncselekmények felét frissen bevándorolt migránsok követték el,  az összes erőszakos bűncselekmény 80 százaléka pedig a 16 és 25 év közötti migráns férfiakhoz volt köthető.

(MagyarIdők, RPHirado.hu )

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére