Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A német balosok szerint az emberek az AfD miatt vesznek egyre több fegyvert

Pörge Béla

2019.01.15. 21:38

Nem azért, mert félnek, nem azért, mert romlik a közbiztonság a bevándorlás miatt, hanem a jobboldal miatt veszik a fegyvereket a németek.

Ulla Jepke, a szélsőbaloldali Die Linke (Baloldal) politikusa szerint a "jobboldal hergelése" miatt vesznek egyre több fegyvert a németek, miközben szerinte a közbiztonság nem romlott komoly mértékben – írja a Junge Freiheit.

Ahogyan arról a 888.hu több alkalommal is beszámolt, Németországban folyamatosan növekszik a kisebb fegyverekre kiadott fegyvertartási engedélyek száma. 2018-ban összesen 610 937 ilyen engedéllyel rendelkező német állampolgárt tartottak számon, ez közel tízszázalékos növekedés 2017-hez képest.

Felmérések szerint ennek az az oka, hogy a németek nagyjából negyede nem érzi magát biztonságban a saját hazájában. Ulla Jepke szélsőbaloldali politikus szerint azonban más az oka a fegyvervásárlásoknak.

Teljesen egyértelmű, hogy ez a jobboldal hecckampányának a következménye."

Jepke úgy véli, hogy az AfD, sőt, Horst Seehofer is felelőssé tehető azért, hogy ennyi fegyvert vesznek a németek.

A Junge Freiheit cikkéből az is kiderül, hogy a gázpisztolyok és a paprikaspray-k a hírhedt kölni szilveszter óta ilyen népszerűek Németországban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére