Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A rendõrségbe beépülõ migránsok teszik pokollá a német hatóságok mindennapjait

Forisek Ádám

2017.11.04. 22:18

Egy kiszivárgott hangfelvételen számol be arról egy berlini rendõrakadémia instruktora, hogy milyen viszonyok uralkodnak az intézményben a migránsoknak köszönhetõen.
BERLIN, 22:18

Egy kiszivárgott hangfelvételen számol be arról egy berlini rendőrakadémia instruktora, hogy milyen viszonyok uralkodnak az intézményben a migránsoknak köszönhetően.

A meg nem nevezett rendőrinstruktor szerint az akadémia újonnan felvett migráns tanoncai óriási gondokat okoznak. Legtöbbjük arab vagy török származású és alig beszél németül. Tanulni nem hajlandóak, a tiszteket megfenyegetik, a rendőrakadémiáról pedig rendszeresen eltulajdonítanak kisebb tárgyakat – írja a Die Welt.

A hangfelvételt hitelesnek minősítette a berlini rendőrség, a következőket mondta rajta az oktató:

Ilyet még soha nem láttam. A tanterem szörnyen nézett ki, a fele arab, a másik fele török. Elképesztően pofátlanok és ostobák, nem képesek rendesen beszélni sem. Közel voltam ahhoz, hogy némelyiküket kiüssem, mert csak zavarták az órát. A kollégáimat nem egyszer megfenyegették.”

Az instruktort sokkolja a migránsok viselkedése, akiket ha kidobnak mondjuk egy óráról, nemes egyszerűséggel randalírozásba kezdenek. Ezért az illető igen sötét jövőképet fest a német rendőrségről.

Ezek az emberek nem kollégák, hanem az ellenség. Ilyen ellenszenvet még sosem tapasztaltam egy tanteremben.”

Az akadémián belüli források szerint a török, arab és afgán tanoncok a tiszteletlenség mellett elutasítják például a női feletteseiket, és kritizálják őket, amiért szolgálaton kívül „lenge” öltözetben vannak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére