Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A terrorfeleség azt állította, a légynek sem ártott, azonban leleplezték, miket csinált az Iszlám Államnak

Bokor Gábor

2019.04.15. 11:00

Azt állította magáról, hogy csak egy bociszemû lány, akit elcsábított az Iszlám Állam egyik tagja, egy tanú azonban azt állítja, hogy sokkal több volt annál, õ tartatta be a szigorú iszlám szabályokat a terrorállam uralta területeken.

Mi is több ízben foglalkoztunk itt, a 888-on Shamima Begummal. A bangladesi származású brit nő évekkel ezelőtt hagyta ott a szigetországot, hogy csatlakozzon az ISIS-hez. Miután a koalíciós erők felszabadították a terrorállam által elfoglalt területeket, a lány érezte, hogy közel a vég. Egy szíriai menekülttáborba került, onnan próbált meg valahogy visszajutni Nagy-Britanniába. Az ügyből kisebb diplomáciai válság lett, ugyanis a brit kormány bejelentette, nem fogadják vissza Shamima Begumot, ennek következtében a bevándorláspárti szervezetek egy emberként hördültek fel. 

Nem bánta meg a brit dzsihadista lány, hogy csatlakozott az Iszlám Államhoz, de most már hazatérne

Egyre rosszabbul áll a terrorszervezet szénája, ezért a még életben lévő európai iszlamisták visszatérnének az öreg kontinensre. Minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy az Iszlám Állam a végnapjait éli. Az államiságra hajazó territoriális rémuralmat kialakító démoni képződmény már csak egy egészen szűk határ menti sávot birtokol Kelet-Szíriában, s csak hetek kérdése, hogy az Egyesült Államok vezette nemzetközi koalíció az utolsó négyzetméterig megtisztítsa a most még az ISIS által birtokolt területet.

Shamima Begum folyamatosan azt állította, ő csak egy iszlamistának a felesége volt kint, leginkább a házimunkával kapcsolatos dolgokkal kellett foglalkoznia. A legfrissebb hírek szerint ez azonban messze nem így volt. Jelentkezett egy tanú, aki azt állítja, hogy Begum a legdurvább saríaőr volt, akinek az volt a feladata, hogy ellenőrizze a lakosokat, betartják-e a szigorú, elnyomáson alapuló iszlám törvénykezést. 

A nő kint teherbe esett, a táborban szülte meg gyerekét, akit az Iszlám Állam egyik magas rangú harcosa után nevezett el. A gyerek pár héttel később életét vesztette. Shamima Begumot bár a britek döntő többsége nem akarja viszontlátni Nagy-Britanniában, ennek ellenére több baloldali, bevándorláspárti politikus is lobbizott azért, hogy a londoni vezetés szállíttassa vissza. Többek között Jeremy Corbyn, a brit Munkáspárt antiszemita vezetője is amellett kardoskodott, hogy fogadják vissza a nőt.

A brit Munkáspárt antiszemita vezetője visszaengedne egy dzsihadistát az Egyesült Királyságba

2019. február 22. 11:30 A brit kormány határozottan elutasítja, hogy az Iszlám Állam egyik harcosának felesége visszatérjen a szigetországba, azonban Jeremy Corbyn szívesen látná Nagy-Britanniában. Ahogyan arról már pár napja beszámoltunk, a 19 éves Shamima Begum vissza akar térni Nagy-Britanniába.

Jelentések szerint Begum azzal szerzett hírnevet magának az Iszlám Állam regnálása alatt, hogy az egyik legszigorúbb "rendfenntartó" szervezetnek, a Hisbának a tagja volt. Akit érdekel, hogyan is működött ez a szervezet, ITT egy kiváló dokuvideó róla. 

Sok Európából a Közel-Keletre szökött nő csatlakozott a Hisbához. Többségük rendkívül szigorú volt a helyiekkel, rendszeresen megfélemlítették őket"

– mondta az egyik aktivista, aki azonosította Begumot, és leleplezte a bangladesi származású brit ISIS-feleség múltját övező hazugságokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére