Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Túladagolásban elhunyt nő mellett találtak meg egy Ukrajnába szánt rakétavetőt. Spanyolországban.

888.hu

2022.05.10. 16:20

A spanyol rendőrség közölte, hogy vasárnap egy töltött rakétavetős gránátot (RPG) találtak egy zaragozai otthonban, ahol egy drogtúladagolásban elhunyt nő is feküdt.

 

A rendőrség szerint a nő mellett találtak drogozáshoz használt eszközöket, köztük tűket és némi heroint. A nyomozók szerint a lakásban ezen felül találtak egy páncéltörőt is – típusa alapján egy C90-es RPG rakétavetőről van szó, amivel kapcsolatban azt is érdemes tudni, hogy

a spanyol kormány az elmúlt időben pontosan ilyen fegyvereket ajándékozott Ukrajnának.

 

Azt nem tudni, hogy az elhunyt nő honnan szerezte be az eszközt, de a nyomozók elmélete szerint valamilyen kábítószerfüggő társai közötti csere útján juthatott hozzá. A nő korábbi élettársa állítólag szintén kábítószer-túladagolásban halt meg néhány hónappal korábban.

A robbanófegyver jelenléte miatt szakembereket is hívtak, akik az aktív rakétával együtt biztonságosan el tudták távolítani az RPG rakétavetőt – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére