Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A választók nagy része kételkedik Biden mentális alkalmasságában

888.hu

2022.12.20. 13:40

A Harvard/Harris hétvégén végzett közvélemény-kutatásából kiderült: az amerikai polgárok kételkednek Joe Biden elnöki kvalitásaiban.

 

A közvélemény-kutatás a következő kérdést tette fel a válaszadóknak:
Joe Biden alkalmas-e arra, hogy az Egyesült Államok elnöke legyen, vagy kételyei vannak a mentális alkalmasságával kapcsolatban?”

A válaszadók 64 százaléka kételkedik Biden mentális alkalmasságában, a republikánusok 79 százaléka és a demokraták 27 százaléka.

A felmérés következő kérdése Biden életkorára vonatkozott, amire a megkérdezettek 63 százaléka válaszolta azt, hogy túl öregnek gondolja az elnöki poszthoz.

A 80 éves Biden jelenleg a legidősebb elnök az Egyesült Államok történetében. Ha indul az újraválasztáson és nyer, második ciklusa végére 86 éves lesz.

A közelmúltban készült közvélemény-kutatások is hasonló eredményeket mutattak. Nem véletlen, hogy az amerikaiak 58 százaléka véli úgy, hogy az elnöknek legalább egy kognitív tesztet kellene elvégeznie, Biden hivatalba lépése óta legalább tíz alkalommal tűnt elveszettnek a nyilvánosság előtt:

 

 

Ráadásul úgy tűnik, hogy állandóan dühkitörésekkel küzd, amikor közvetlen kérdéseket tesznek fel neki – különösen, amikor azok a családja nemzetközi ügyleteire vonatkoznak:

 

 

Amikor egy riporter idén megkérdezte Bident, hogy a választók miért kételkednek mentális képességeiben, egészségében és stabilitásában, azt válaszolta, hogy fogalma sincs.

 

Nem hiszek a közvélemény-kutatásoknak.”

– indokolta.

Úgy tűnik, hogy Biden mentális küszködésének látszatát azzal igyekszik leküzdeni, hogy a nyilvánosság előtt energikusnak mutatkozik. Ezek az erőfeszítések azonban időnként visszafelé sülnek el. Júniusban a Delaware állambeli Rehobothban leesett a kerékpárjáról, márciusban pedig többször megbotlott, miközben az Air Force One lépcsőjén mászott fel:

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére