Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A zsidó ünnepek közeledtével növekvő terrorfenyegetésre figyelmeztetnek Franciaországban

888.hu

2022.09.15. 14:00

A korlátok nélküli migráció gyümölcse.

 

Macron és kormánya – látva az iszlám terrorizmus egyre növekvő számait – tett néhány lépést annak érdekében, hogy mérsékelje a veszélyt.

Bezárattak több radikális tanokat hirdető mecsetet és több muszlim szervezettel is aláíratták a Franciaországi Iszlám Alapokmányát (az okmány célja, hogy a különböző muszlim csoportok lemondjanak a politikai iszlámról).

Most, hogy jön rós ha-sána ünnepe, mégis fokozott terrorveszélyre figyelmeztetnek. Mégpedig azért, mert a zsidóság így is fokozott veszélynek van kitéve az országban. Köszönhető mindez a liberális bevándorláspolitikának, mely évről évre nagyobb bajba sodorja az országot.

Gérald Darmanin francia belügyminiszter fokozni is akarja a zsidó hívek védelmét.

 

A politikus most állítólag azt kérte, hogy az ország rendőri erői vezessenek be „megelőző biztonsági” intézkedéseket, beleértve az istentiszteleti helyekre beengedett személyek számának korlátozását, az ilyen helyekre belépők felügyeletét „a gyanús személyek felderítése céljából”, valamint a rendezvényközpontokba munkaidőben, illetve a hívek érkezése és távozása idején a gyülekezések során őröket állítsanak.”

írja a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére