Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Aggódnak az amerikaiak Joe Biden mentális egészsége miatt

888.hu

2022.08.12. 17:00

Az elnök nem mai csirke.

 

Még mielőtt elnök lett volna, a most 79 éves Joe Bidennek komoly kérdésekkel kellett szembenéznie a mentális egészségével kapcsolatban. Az átlagos amerikaiak körében ezek a kérdések időközben komoly problémává váltak.”

– írják.

Az augusztus 2–4. között végzett közvélemény-kutatás szerint a megkérdezettek 59 százaléka „aggódik” Biden mentális egészsége miatt.

A válaszadók 39 százaléka jelezte, hogy „nem aggódik”, bár a jelentés megjegyzi, hogy „az elnök mentális egészségének megítélése párthovatartozásonként erősen eltér”.

Biden pártszimpatizánsai például kevésbé fejezik ki az aggodalmukat az elnök mentális egészségével kapcsolatban (39 százalék), mint a republikánusok (82 százalék) és a függetlenek (56 százalék).

 

Ez a 39 százalék a demokraták körében, bár nem többség, mégis jelentősen magas.”

– olvasható a jelentésben.

 

A demográfiai kategóriában „a válaszok meglepően egységesek voltak”, a férfiak, a nők, a különböző rasszok és etnikumok szilárd többsége aggodalmuknak adtak hangot Biden mentális állapota miatt. Az egyetlen kivételt a fekete bőrű válaszadók jelentették, akiknek 44 százaléka mondta azt, hogy aggódik Biden mentális egészségi állapota miatt.

 

A közvélemény-kutatási adatokra alapozva elmondható, hogy gyakorlatilag minden csoportban tapasztalható aggodalom Joe Biden kognitív egészségi állapota miatt. Ha a republikánusok győzedelmeskednek a 2022-es félidős választásokon, akkor »béna kacsát« csinálhatnak az elnökből.”

– folytatódik a jelentés.

 

Bident még a médiaszövetségesei is túl idősnek tartják ahhoz, hogy 2024-ben újrainduljon az elnökválasztáson.

Az elnök hivatali ideje alatt már számos baklövést követett el, mind verbálisan, mind fizikálisan, ami miatt a közvélemény gyakran megkérdőjelezte, hogy képes-e vezetni a szabad világot. Legutóbb egy Kentuckyban tett látogatása során kapták lencsevégre, amint a sportkabátjával bajlódott. Az elnök nemrégiben azzal is büszkélkedett, hogy júliusban nulla volt az infláció, noha az áruk és szolgáltatások költségei még mindig 8,5 százalékkal nőttek az előző évhez képest.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére