Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Allahot éltette egy fekete férfi egy müncheni templomban

Tóth Dalma

2019.04.22. 12:00

Mindez a húsvéti mise alatt történt. Az emberek bepánikoltak és kisebb káosz alakult ki.

A müncheni Szent Pál-templomban húsvéti istentiszteletet tartottak szombat este, amikor egy afrikai férfi elkezdett ordítozni. A rendőrség hivatalos tájékoztatása alapján "egy mentálisan zavarodott férfi kiabált érthetetlen szavakat" és ezzel keltett pánikot. 

Az emberek megrémültek és többen mindenüket otthagyva rohantak ki az épületből egy esetleges terrortámadástól tartva. Emiatt kisebb káosz alakult ki, amelyben 24 ember sérült meg könnyedén. Õket a helyszínen ellátták – írja a Tag24.

A kiabáló férfit a rendőrök letartóztatták és elvitték a helyszínről.

Habár a rendőrség és a német mainstream média is arról beszél, hogy az afrikai férfi érthetetlen szavakat ordítozott, a szemtanúkra hivatkozva több lap is azt írja, hogy az illető azt kiabálta

Allahu akbar!"

A káosz utáni helyzetről videófelvétel is készült, amelyen az is látható, ahogy az elkövetőt elvezetik.

Templomokban robbantottak Srí Lankán

Húsvétvasárnap hét öngyilkos merénylő robbantotta fel magát Srí Lanka-i templomokban és hotelekben. A szigetország fővárosában, Colombóban található Shangri-La luxusszállodában ketten robbantottak, míg a szintén colombói Cinnamon Grand Hotelben és Kingsburyben, valamint a Szent Antal katolikus templomban, a negombói Szent Sebestyén katolikus templomban, illetve a batticsaolai evangéliumi keresztény templomban egy-egy támadó robbantott. 

A merényletek során 290 ember vesztette életét és legalább ötszázan megsebesültek, köztük külföldi állampolgárok.

A hatóságok a nemzetközi reptérre vezető út mellett is találtak egy bombát vasárnap este, ami 400 méteres sugarú körben pusztított volna. Ezt hatástalanították.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére