Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerika szerint Európa már nem biztonságos

888.hu

2016.07.21. 16:48

Az Egyesült Államok fizetett hirdetésben hozta Európa tudtára, hogy már nem biztonságos az öreg kontinens. Arra sarkallnak minket, hogy költözzünk hozzájuk.
WASHINGTON, 16:58

Az Egyesült Államok fizetett hirdetésben hozta Európa tudtára, hogy már nem biztonságos az öreg kontinens. Arra sarkalnak minket, hogy költözzünk hozzájuk. 

A sorozatos terrortámadásokat követően az USA rendszerint mély megrendüléssel nyilvánítja részvétét, majd drónokkal levadászik pár közel-keleti civilt és kecskepásztort, mondván, hogy ISIS harcosok. 

Európában százak halnak meg különféle terrortámadásokban és az öreg kontinens kezdi elveszíteni varázsát, már csak az etióp és a nigériai munkakeresők tévelyegnek a határainkon - gondolhatták azok az amerikai döntéshozók, akik szerint az európai munkaerőre Amerikában is szükség lehet. 

A migrációs válság által megszorongatott Európán így próbál meg a nagytestvér segíteni. Az Egyesült Államok fizetett hirdetésben biztat arra, hogy költözzünk az óceán túlsó partjára, mert

Európa már nem biztonságos. 

Az Amerikai Egyesült Államok kongresszusa által jóváhagyott Diversity Bevándorló Vízum Program (Zöldkártya Lottó Program) hivatalos oldala ilyen reklámokkal győzködi az európaiakat. 

Feltételezik, hogy ide olyan sok orvos, szívsebész, mikrobiológus, atomfizikus, mérnök, tanár érkezett, hogy az európaiaknak már nem is marad munka. 

"A kétszínűség nagy erény."

 - kínai közmondás.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére