Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikában már hivatal foglalkozik a migránsbûnözés áldozataival

Forisek Ádám

2017.04.27. 10:28

John Kelly amerikai belbiztonsági miniszter megnyitotta szerdán azt az irodát, amely a bevándorlók által elkövetett bûncselekmények áldozatait kívánja segíteni az Egyesült Államokban.
WASHINGTON, 10:28

John Kelly amerikai belbiztonsági miniszter megnyitotta szerdán azt az irodát, amely a bevándorlók által elkövetett bűncselekmények áldozatait kívánja segíteni az Egyesült Államokban.

A belbiztonsági minisztériumhoz tartozó hivatal információkkal és jogi tanácsadással szolgál az áldozatoknak. A megnyitó ünnepséggel egybekötött tájékoztatón John Kelly leszögezte: mind a jogszerűen, mind pedig az illegálisan az Egyesült Államokban tartózkodó bevándorlók áldozatainak segítséget nyújtanak.

Részletesebben szólt az illegális bevándorlók körében tapasztalható bűnözésről, s hangsúlyozta, hogy ezeknek az embereknek nem is volna szabad az országban tartózkodniuk – írja az MTI.

John Kelly szerint a migránsok áldozataival a korábbi kormányzatok nem foglalkoztak, magukra hagyták őket, s még csak arról sem volt információjuk, hogy a bűncselekményt elkövető bevándorló sorsa mi lett. Ezzel szemben Donald Trump kormányzata gyakran kitért az illegális bevándorlók által elkövetett bűncselekmények arányára.

Trump kampánya alatt többször is hangsúlyozta az illegális bevándorlás visszaszorítását, az említett hivatal létrehozását még februárban jelentette be. A szerdai megnyitót kifejezetten erre a hétre időzítették, szombaton lesz ugyanis száz napja, hogy Donald Trumpot beiktatták az elnöki hivatalba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére