Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikában már több mint 70 ezren követelik aláírásukkal Soros terroristaként való elítélését

Vincze Viktor Attila

2017.09.01. 11:58

Napokon belül összegyûlik a legújabb Soros-ellenes amerikai aláírásgyûjtésen az a 100 ezer szignó, amelyre köteles válaszolni a Fehér Ház. A petíció elindítói Soros György rács mögé juttatását kérik az amerikai igazságügyi minisztériumtól, mivel szerintük a milliárdos és szervezetei az USA kormányzati rendszerének erõszakos megdöntésén munkálkodnak belföldi terrorcselekményeket elkövetve.
WASHINGTON, 11:58

Kevesebb, mint két héten belül több mint 70 000 ember írta alá azt a Soros György-ellenes petíciót, amely a milliárdos befektetőt az Amerikai Egyesült Államok elleni lázadás szervezésével vádolja meg.

A Fehér Háznak benyújtandó petíció Sorosnak, valamint tettestársainak a belföldi terroristává nyilvánítása mellett a teljes vagyonelkobzását is követeli.


A petíció benyújtásához szükséges aláírásgyűjtés augusztus 20-án indult el a Fehér Ház petíciós honlapján, és szeptember 1-re már több mint 70 500 aláírás gyűlt össze Soros ellen.

Ha szeptember 19-ig összegyűlik 100 ezer aláírás a petícióhoz, akkor a Fehér Háznak hivatalosan válaszolnia kell a petícióban megfogalmazott állampolgári kezdeményezésre.

A petíció kezdeményezői szerint Soros szándékosan és szisztematikusan próbál a destabilizálás és sok egyéb eszköz révén is lázadást szítani  az Egyesült Államokban.

Ezen céljai érdekében pedig Soros több olyan szervezetet is létrehozott, amelyeknek egyetlen célja Amerika kormányzati rendszerének az elpusztítása az Alinsky-modellként ismert terrorista taktikának a gyakorlati alkalmazásával. 

Az "Alinsky-modell": Az amerikai balliberális író, Saul Alinsky a "Radikális szabályok" című könyvében 13 szabályt vázol fel a hatalom megszerzésére irányuló politikai harcra. Soros György a '80-as évek óta ennek a radikális társadalomváltoztatási, forradalmi forgatókönyvnek a módszereit alkalmazza a céljai megvalósítása érdekében.

A petíció a Fehér Házon keresztül arra szólítja fel az amerikai igazságügyi minisztériumot, hogy haladéktalanul deklarálja: Soros György és a neki dolgozó személyek belföldi terroristák.

Ezért az aláírók követelése szerint mind Soros személyes, mind pedig szervezeti hálójának a vagyona elkobzásra kellene, hogy kerüljön.

Persze az, hogy mi lesz a sorsa petíciónak, meglehetősen bizonytalan. Ha eléri a 100 ezer aláírást (ami hamarosan megtörténik), akkor az USA joggyakorlata szerint csak az elnökön múlik, hogy mi lesz a történet folytatása. Önmagában a százezer aláírás megléte, csupán hivatalos válaszadási kötelezettséget ró a Fehér Házra. 

A Fehér Ház az utóbbi időben egyébként csaknem egy tucat petíciót érdemi válasz és bármilyen további intézkedések nélkül hagyott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére