Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Angol baloldali politikus: Oroszország már hajtott végre nukleáris támadást Angliában

888.hu

2022.03.24. 18:00

Angela Rayner munkáspárti frakcióvezető-helyettes a vádjával elképesztő alternatív történelmet alkotott meg.

 

A korábbi kemény baloldali vezető, Jeremy Corbyn közömbösségének védelmében a 2018-as salisburyi Novicsok incidens-sel kapcsolatban – ahol Corbyn megpróbálta elterelni a felelősséget Moszkváról az orosz ügynököknek tulajdonított mérgezések miatt, azt sugallva, hogy a kormány válaszlépésének „arányosnak és egyértelmű bizonyítékokon alapulónak” kell lennie – Angela Rayner munkáspárti frakcióvezető-helyettes a nyilvános nyelvbotlások egyre növekvő gyűjteményét egészítette ki.

 

Ez arról szólt... ha az orosz állam tette volna, amit akkoriban a tények alapján vizsgáltunk, de még nem tudtuk biztosan. Amikor pedig rájöttünk erre, abszolút szégyen volt, hogy Putyin elnök úgy gondolta, hogy eljöhet az Egyesült Királyság területére, és fegyvereket, nukleáris fegyvereket használhat ilyen módon”


– mondta.

Vélhetően

Rayner összetévesztette az idegmérget egy atombombával.

 

„Megvetendő, hogy bármely nemzet úgy gondolja, hogy idegen földre jöhet, és használhat ilyen típusú fegyvereket, és erre határozott, erőteljes válaszlépésre volt szükség” – folytatta Rayner, és nem javította ki magát.

 

A Novicsok-mérgezés a Salisbury székesegyház közelében történt, és a feltételezések szerint Moszkva által támogatott merénylet volt Szergej Szkripal volt orosz kém ellen. Őt és lányát, Juliát is kórházba szállították, valamint egy rendőrtisztet. Míg a trió túlélte, egy hozzá nem kapcsolódó személy, Dawn Sturgess tragikus módon meghalt, mivel később idegméreggel érintkezett – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére