Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Antifa- és BLM aktivista áll bíróság elé a Capitolium megrohamozása miatt

888.hu, HírTV

2021.01.09. 10:45

Hogy került az „erőszakos trumpisták” közé egy elitélt baloldali törzstüntető?!
A BLM és a szélsőbaloldali Antifa mozgalom aktivistája is részt vett az Egyesült Államok Capitoliumának megrohamozásában„

- számolt be róla a Newsmax tudósítására hivatkozva a HírTV.

Ez példa nélküli esemény, hiszen ez az egyik legbiztonságosabb épület az Egyesült Államokban, de talán az egész világon szögezi le cikkében a HírTV online kiadása. A csatorna felidézi, hogy

a biztonsági erők egyértelműen kudarcot vallottak a Capitoliumnál, ezért sokan követelték a Capitolium védelmében résztvevő tisztek lemondását

- egészen addig amíg . Ez vezetett a Capitolium Rendőrfőnöke és a kongresszusi biztonsági szolgálat őrmestere is lemondott. megtörténnie.

Mindeközben vádat emeltek a zavargás sortán őrizetbe vett személyek ellen. Köztük volt például

egy 70 éves, Lonnie Zoffman nevű alabamai férfi, aki félautomata fegyverrel és 11 Molotov-koktéllal felszerelkezve vett részt az eseményen.

Összesen 23 ember ellen emeltek vádat csütörtökön Washington DC Felsőbíróságán. Nagy részük a fővárosi régión kívülről származik, Wyomingtól Oregonon át Connecticutig. Egyiküknél kézifegyver, gázmaszk és 25 patron lőfegyver volt.

A vádak között szerepelt a többi között a Capitolium egyik rendőrtisztjének megütése, törvénytelen behatolás, a távozásra felszólító parancs megtagadása , és az este hatkor kezdődő kijárási tilalom megsértése.

S bár tucatnyi volt a Trump-támogató,

legalább egy olyan vádlottról lehet tudni, aki baloldali lázítóként vett részt a rohamban: John Sullivan Utahban a nyáron állították bíróság elé a BLM és az antifa-zavargásokban való részvételéért.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére