Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Antifa-képzést tart az óráin egy középiskolai tanár

888.hu

2021.09.01. 11:40

Az Antifa csoporthoz tartozó amerikai tanár szándékosan balos ideológiára oktatja a diákjait.

 

Egy titkos felvételből derült ki, hogy egy amerikai középiskolai tanár arra használja fel az óráit, hogy minél több balos aktivistát képezzen a diákjaiból. Gabriel Gipe úgy csalogatja a tanulókat az Antifához, hogy pluszpontot kapnak, ha különböző balos tüntetéseken, rendezvényeken vesznek részt, és azokról esszét írnak.

Gipe elárulta, hogy év közben figyelemmel kíséri a diákok politikai irányultságát, és azt tapasztalja, hogy az osztály lépésről lépésre balra tolódik.

Egy ideológiai tesztet töltenek ki, én pedig az eredményeket kiteszem a falra. Minden évben egyre inkább balra billen a mérleg nyelve. Ezeket az ideológiákat szélsőségesnek tartják, igaz? Az extrém idők extrém ideológiákat szülnek. Ugye? Oka van annak, hogy a Z generáció, ezen gyerekek véleménye egyre inkább balra tolódik”

– mondta Gipe.

A tanár azt is elmondta, az egyik diákja névtelenül megfogalmazta, hogy kényelmetlenül érzi magát az osztályteremben lévő Antifa-zászló miatt. A tanár válasza erre az volt:

Nos, ennek az a célja, hogy a fasiszták kényelmetlenül érezzék magukat, ezért ha kényelmetlenül érzi magát, akkor nem igazán tudom, mit mondjak. Talán nem kellene azonosulnia azokkal az értékekkel, amelyeknek [az Antifa-zászló] ellentmond.”

Emellett a tanár kapitalizmusellenes és marxista gondolatokkal traktálja a diákokat, akik semmit nem tehetnek ez ellen, hiszen kötelező az órára járni. Több szülő és külsős is panaszt tett a tanár ellen, amire az iskola azt válaszolta, hogy kivizsgálják a helyzetet – írta meg a The Post Millennial.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére