Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Arthur Finkelstein gõzerõvel dolgozik

888.hu

2017.03.23. 17:16

Arthur Finkelstein, a világ egyik legbefolyásosabb kampányguruja, aki ráadásul nem mellékesen Orbán Viktort is segíti tanácsaival, újra nagyszerû formában van és gõzerõvel dolgozik.

Erről számol be Facebook-bejegyzésében a híres amerikai politikai tanácsadó, Beth Myers, aki nemrégiben látogatást tett Finkelsteinnél. A Mitt Romney elnökválasztási kampányát is segítő Myers arról posztol, hogy Arthur Finkelstein legyőzte a betegségét és újra a régi:

Nemrég a férjemmel és a fiammal együtt meglátogattuk Arthur Finkelsteint és családját a floridai lakásukban. Arthur – mezítláb –  a szokásos "egyenruhájában" köszöntött minket, mely egy világoskék ingből (néhány gomb lazán kigombolva), és terep színű nadrágból állt. Mit is mondhatnék? Tipikus Arthur. Érdeklődő házigazdaként a derült tekintete és a mélyreható véleménye a dolgokról, mit sem változtak. Ugyanúgy megosztotta elméleteit, amelyeket a kavargó amerikai és nemzetközi politikáról alkotott. Egy biztos: továbbra is a csúcson volt. Amíg nála vendégeskedtünk, egy Fed-Ex csomagot kapott, melyben egy 600 oldalas könyvecske bújt meg, benne különböző kereszttáblákkal és számokkal, melyek egy viszonylag kicsi európai országokra vonatkoztak. Miközben teljes mértékben odafigyelt a beszélgetésünkre és a TV-ben közvetített lóversenyre, alaposan szemügyre vette a táblázatokat és számokat....

Tudjuk, mindez rossz hír a 444 és hasonszőrű társai számára, akik egy nemrégiben a National Reviewban megjelent cikk alapján, kárörvendve már el is temették az amerikai politikai élet mitikus figuráját.

Arthur Finkelstein jól van és gőzerővel dolgozik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére