Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az adófizetők öt hónap alatt 38 000 fontot költöttek illegális migránsok pizzavásárlására

888.hu

2022.07.19. 13:20

A brit adófizetők a hírek szerint több mint 38 000 fontot (46 000 dollárt) költöttek elviteles pizzára a La Manche-csatornán átkelő illegálisan átkelő migránsok számára.

 

Az Egyesült Királyságot az elmúlt években több tízezer migráns özönlötte el az átkelés során, és nemrégiben arról számoltak be, hogy az ország által korábban kitoloncolt migráns bűnözők ezen az útvonalon keresztül térnek vissza az országba.

A The Sun jelentése szerint azok a kormánytisztviselők, akiknek az a feladata, hogy a bevándorlókról gondoskodjanak a jelenleg bezárt Tug Haven-i befogadóközpontban,

 

öt hónap alatt 38 962 fontot költöttek a Domino's Pizza egyetlenegy szervezetében, kormányzati hitelkártyák felhasználásával.

 

A legnagyobb ilyen rendelés állítólag 200 pizzát tartalmazott egyszerre, és a kiadvány szerint a pizzázó munkatársai, minden egyes alkalommal „le voltak sújtva”, amikor újabb migránsok érkeztek.

A jelentések szerint a pizzák vásárlása mára megszűnt, és tavaly decembertől egy vendéglátóipari cég vette át a migránsok étkeztetését.

 

 

A leleplezés, hogy ilyen gyorséttermi ételeket szállítottak az illegális migránsoknak, nem sokkal azután történt, hogy a kormányhatóságok megerősítették: a Nagy-Britannia által korábban kitoloncolt bűnözők a migránsválságot kihasználva újra bejutottak a szigetországba.

A jelentések szerint Charlie Taylor börtönügyi főfelügyelő elismerte, hogy a jelenlegi infrastruktúra nem megfelelő ahhoz, hogy kezelni tudják az évente több tízezer illegálisan Nagy-Britanniába érkező bevándorlót.

 

Továbbra is nagyon aggasztanak a kis csónakokkal a La Manche-csatornán átkelőket érintő rendszertelen intézkedések.”

 

– fogalmazott.

 

A helyzetet tovább rontja, hogy a kormány jelenlegi tervét – miszerint a Nagy-Britanniába illegálisan bejutott migránsok menedékjogi kérelmeinek egy részét Ruandába szerveznék ki – elhalasztották egy új miniszterelnök hatalomra kerüléséig.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére