Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikaiak többsége nem támogatja Joe Biden politikáját

888.hu

2022.10.17. 10:40

Az amerikaiak 33 százaléka választaná újra Joe Bident, ha most lenne az elnökválasztás, januárban ez a szám még 36 százalék volt, az elnök gazdaságpolitikai intézkedéseit 62 százalék elutasítja – derült ki egy vasárnap nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatásból.

 

A Fox News által megrendelt országos, a regisztrált választók körében végzett felmérés szerint a hivatalban lévő elnök mögött a demokrata szavazók 71 százaléka áll ki, míg a republikánus választók 90 százaléka elutasítja.

A megkérdezettek 35 százaléka ért egyet azzal, hogy Joe Biden erős politikai vezető, míg 63 százalék nem tartja annak. A demokrata választók körében a megítélése kedvezőbb, 71 százalékuk szerint erős vezető, 78 százalékuk mentálisan erősnek, 82 százalékuk becsületesnek gondolja és 86 százalékuk szerint az elnök törődik a gondjaikkal.

A felmérésből az is kiderül, hogy azokon a politikai területeken, amelyek döntőek lehetnek a novemberi félidős választásokon

a regisztrált választópolgárok többsége negatívan ítélik meg az elnök teljesítményét.

 

Joe Biden gazdaságpolitikai intézkedéseit 35 százalék támogatja, míg 62 százalék elutasítja. Az inflációt célzó intézkedésekkel 29 százalék ért egyet, szemben a 67 százaléknyi elutasítóval.

Joe Biden határpolitikája mellett a megkérdezettek 36 százaléka áll ki, szemben 60 százaléknyi elutasítóval. A bűnözés elleni fellépést tekintve 37 százalék a támogatók és 58 százalék az elutasítók aránya.

Az elnök energiapolitikáját 43 százalék támogatja, 53 százalék utasítja el, míg a klímaváltozást érintő elnöki lépések mellett 43 százalék áll ki, szemben 52 százaléknyi elutasító válasszal.

 

A Fox News által megrendelt országos reprezentatív felmérést két közvélemény-kutató intézet, a demokratákhoz közel álló Beacon Research és a republikánusokhoz kötődő Shaw & Company Research végezte október 9. és 12. között.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére