Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Iszlám Állam terroristái tarthattak vallási szertartásokat a szövetségi börtönökben

888.hu

2021.07.17. 14:15

Ráadásul nem is nagyon felügyelték őket.

Az elítélt terroristáknak – akik az al-Kaidához , az Iszlám Államhoz és az Al-Shabaabhoz kapcsolódnak – káplánhiány miatt vezethettek vallási szolgálatokat a szövetségi börtönökben – derül ki a börtönök irodáját értékelő legfrissebb ellenőr-jelentésből.

A Fox News azt írja, ezen túlmenően az iroda belső őrszolgálata úgy találta, hogy

a börtön tisztviselői alig felügyelték azt, amit a fogvatartottak által vezetett vallási szertartások során mondtak vagy tanítottak.

A júliusi felügyelői jelentés szerint az elítélt terroristák 12 szövetségi börtönlétesítmény közül négyben vezettek vallási szolgálatokat. Az egyik börtönben terrorista fogvatartottak vezették a vallási szolgálatokat, annak ellenére, hogy a BOP szerződéses hitszolgáltatót alkalmazott – áll a jelentésben.

Két másik létesítményben megtudtuk, hogy két prominens terrorista csoporttal, az Iraki és Szíriai Iszlám Állammal (ISIS) és az Al-Shabaabdal kapcsolatban álló fogvatartottak vezethetnek szertartásokat „” folytatódik a jelentés.

„Az egyik különös aggály az volt, hogy a fogvatartottak vallási vezető szerepet tölthetnek be tiltott tevékenységekben amivel hatalmat és befolyást szerezhetnek a fogvatartottak körében” – áll az IG jelentésében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére