Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az olasz nők külön vasúti kocsit követelnek, mivel félnek, hogy megerőszakolják őket

888.hu

2021.12.14. 07:40

Egy petícióban azt követelik, hogy az olasz vasúttársaságok kizárólag nőknek fenntartott kocsikat biztosítsanak, miután múlt pénteken egy nőt brutálisan megerőszakoltak egy vonaton.

 

A petíciót Greta Carla Achini indította el a change.org weboldalon a támadást követően, amelynek során

két férfi – egy észak-afrikai migráns és egy olasz állampolgár – szexuálisan bántalmazott két nőt,

az egyiket megerőszakolták, a másikat pedig megpróbálták megerőszakolni a Milánóból Varesébe tartó vonaton. Az esetről Matteo Salvini is nyilatkozott:

Két lányt megerőszakoltak, két külföldit köröznek. De a baloldal számára a »rosszfiú« én vagyok, mert harcoltam (és mindig is harcolni fogok) a tömeges bevándorlás ellen.”

Az olasz statisztikai hivatal, az ISTAT tavaly közzétett jelentése szerint az Olaszországban elkövetett erőszakos szexuális támadások felét külföldiek követik el, és a támadók jelentős részét az Európai Unión kívülről érkezők teszik ki. Az új petíció külön tereket követel a nők biztonsága érdekében a vonatokon.

Jogunk van ahhoz, hogy a nap bármely szakában félelem nélkül használhassuk a tömegközlekedést. Más országokban a közlekedési eszközökön, még a helyi közlekedésben is, van csak a női utazóknak fenntartott kocsi.”

„Ezzel a petícióval arra kérjük a Trenordot, hogy minden vonalán biztosítson a nők számára külön kocsit. Így bármikor biztonságban utazhatnak” – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére