Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az olaszoknak a hócipõje is tele van a migránsokkal

888.hu

2017.09.28. 14:28

Egy friss felmérés szerint az olaszok döntõ többsége úgy gondolja, hogy túl sok a migráns az országukban, és ezért erõsebb vezetõt akarnak, aki megvédi õket.
MILÁNÓ, 14:28

Egy friss felmérés szerint az olaszok döntő többsége úgy gondolja, hogy túl sok a migráns az országukban, és ezért erősebb vezetőt akarnak, aki megvédi őket.

Az IPSOS felmérése szerint tízből hét olasz gondolja úgy, hogy túl sok migráns van országukban. Hatvanhét százalékuk szerint erősebb vezetőre van szükségük, aki megvédi az embereket. Negyvenhárom százalék szerint a migránsok elveszik a munkát a helyiektől, bár ez a félelem talán alaptalan, hiszen a bevándorlók általában jobban szeretnek az adófizetők pénzéből élni.

A Breitbart cikke példaként említi is, hogy Svédországban a 2015-ben 163 ezer menedékkérelmet benyújtó és kapó migráns közül kevesebb mint 500 dolgozott 2016 júniusáig. Amellett is nehéz szó nélkül elmenni, hogy a vizsgált időszakban a német tőzsde 30 legnagyobb cégénél — ahol összesen négymillió embert foglalkoztatnak — összesen 54 (azaz ötvennégy) migráns tudott elhelyezkedni az országba újonnan érkező 2 millióból.

Mint ismert, Olaszország már hónapok óta kétségbeesetten próbálja megállítani a migránsáradatot, amely a Földközi-tenger felől éri, köszönhetően a Soros-féle NGO-k és az embercsempészek összjátékának.

Bár úgy tűnik, hogy az intézkedések kezdik megtenni hatásukat, mostanra már sokszor tarthatatlan állapotokról számolnak be az olaszországi médiumok, így érthető, ha az olaszok kétségbe vannak esve az országba már bejutott erőszakos migránsok miatt.

Íme egy videó Rómából, amely jól érzékelteti a helyzet súlyosságát:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére