Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az orosz elnök mindenkit meglepett

Bokor Gábor

2018.03.02. 21:20

Ahogyan arról beszámoltunk, Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön jelentette be, hogy Oroszország a létezõ elhárító rendszerekkel kivédhetetlen fegyverrendszereket fejlesztett ki, ami új alapot jelenthet a tárgyalások széles köréhez. Bejelentésével nemcsak az orosz politikai elit képviselõibõl álló hallgatóságát, hanem a valódi címzettet, a Nyugatot is meglepte.
MOSZKVA, 21:20

Ahogyan arról beszámoltunk, Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön jelentette be, hogy Oroszország a létező elhárító rendszerekkel kivédhetetlen fegyverrendszereket fejlesztett ki, ami új alapot jelenthet a tárgyalások széles köréhez. Bejelentésével nemcsak az orosz politikai elit képviselőiből álló hallgatóságát, hanem a valódi címzettet, a Nyugatot is meglepte.

A Vedomosztyi című gazdasági napilap szerint Vlagyimir Putyinnak a kétkamarás orosz parlamenthez, de még inkább a külvilághoz intézett üzenetének militarista eksztázisára nincs precedens sem az ő 18 éves kormányzásában, de az orosz történelem legújabb kori időszakában sem.

Az új és félelmetes Oroszország a jelek szerint az a jövőkép, amellyel Putyin nekivág a negyedik ciklusának, és amelyet valamikor örökül hagy majd az országnak" 

– írta a lap.

Andrej Szusencov politológus úgy vélekedett az orosz elnök beszédét követően, hogy Putyin megerősítette a belföldi közönségnek azt a meggyőződését, hogy a békét és a stabilitást megbízhatóan bebiztosították, azonban az üzenet elsősorban az Egyesült Államoknak szólt.

Értelmetlen figyelmen kívül hagyni a hadászati stabilitásról szóló, párbeszédre vonatkozó orosz javaslatokat. Oroszország többé nem egy olyan ország, amely elmaradt a nukleáris fegyvereinek fejlesztése terén"

– fogalmazott a szakértő.

Az orosz lapok megjegyezték, hogy az elnök beszédét figyelők fellelkesülten fogadták az új fegyverekről szóló bejelentést. Ahogyan arról beszámoltunk, Putyin csütörtökön jelentette be, hogy Oroszország négy éven belül a világ vezető gazdaságainak egyike lesz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére