Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az új Lancet-jelentés szerint a COVID egy amerikai laboratóriumból származik

888.hu

2022.09.16. 18:00

Bár rengeteg bizonyíték utal arra, hogy a vírus a wuhani laboratóriumból szivárgott ki, Kína világjárványra adott válaszának ebben a kontextusban nincs sok értelme.

 

A Lancet című vezető orvosi folyóirat új jelentése szerint „elképzelhető” az, hogy a COVID-19 vírus valójában egy amerikai laboratóriumból származik.

Eddig a világjárvány eredetével kapcsolatos találgatások nagy része a kínai Wuhan laboratóriumra összpontosult. Az új tanulmány azonban azt állítja, hogy a Sars-Cov-2 vírus egy amerikai laboratóriumból is kiszivároghatott, akár egy természetes átterjedés, akár egy laboratóriumi incidens eredményeként.

A jelentés leírja, hogy a „független kutatók még nem vizsgálták” az amerikai laboratóriumokat, és hogy a Nemzeti Egészségügyi Intézetek „ellenálltak a részletek nyilvánosságra hozatalának”.

Az ifjabb Robert F. Kennedy által vezetett podcast során Jeffrey Sachs közgazdász professzor úgy fogalmazott:

 

Eléggé meg vagyok győződve arról, hogy a COVID egy amerikai biotechnológiai laboratóriumból származik, nem pedig a természetből.”

 

Amennyiben valóban Kína – akár szándékosan, akár véletlenül – szivárogtatta ki a vírust, miért folytat még mindig „zero-COVID” politikát, amivel egész városokat lezárva kockáztatja a belföldi zavargások gyakoriságát, illetve saját gazdaságának erőteljes romlását?

Eközben a nyugati kormányok még mindig minden lehetséges módszert bevetnek, hogy meggyőzzék a közvéleményt arról, hogy nem kell semmilyen „összeesküvés-elmélettel” foglalkozni a COVID-dal vagy a vakcinákkal kapcsolatosan.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére