Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ukrán menekült nők félnek a multikulturális Svédországban

888.hu

2022.03.22. 17:10

A Svédország által befogadott ukrán menekült nők félti a biztonságukat, miután legalább két csoport migráns férfi próbált bejutni a lakhelyükre.

 

Sok ukrán nő félelemben él a progresszív Svédországban, miután elmenekültek Oroszországból.

A helyi médiának nyilatkozott egy nő, hogy milyen félelmek voltak benne és társaiban, miután különböző férficsoportok megpróbáltak bejutni a lakóhelyiségeikbe. Egy olyan esetről is beszámolt, amikor egy csapat férfi megpróbált bejutni egy anya hálószobájába, aki kisgyermekeivel aludt együtt.

Nem akarok itt élni, mert félek”

– mondta a nő a Sveriges Radio-nak saját és társai tapasztalatait is leírva.

 

Nem olyan veszélyes, mint az én hazámban, de veszélyes.”

 

A férfiak kopogtattak az ajtajaikon, és agresszívan felszólították a nőket, hogy nyissák ki. Majd leírta, hogyan sikerült egy csoport férfinak bejutnia az ukrán nők szállására, és eljutni abba a hálószobába, ahol egy nő és két gyermeke aludt.

 

Azt mondták nekem, hogy Svédország biztonságos ország, de én nem ezt láttam.”

 

A bűnözés és a közbiztonság kérdése a multikulturális Svédországban már egy ideje beszédtéma, és összefüggéseket vonnak az ország bűnözése, a bandakultúra és a tömeges migráció között.

 

Az észak-európai országban 2021-ben rekordszámú halálos lövöldözés történt, amelyek 85 százalékát a hírek szerint külföldön született vagy migráns hátterű személyek követték el.

Svédországban a bandák gyakran az úgynevezett „sebezhető területeken” működnek, amelyeket köznyelvben no-go zónáknak neveznek.

A helyi rendőrség becslése szerint csak a svéd fővárosban, Stockholmban körülbelül 2500 ember tagja bandáknak, amelyek közül sokan kapcsolatban állnak a tömeges migrációval.
Ma már nem titok, hogy a lövöldözésekkel és robbantásokkal járó csoportos és hálózati bűnözés problémáinak nagy része az elmúlt évtizedek Svédországba irányuló migrációjához kapcsolódik”

– kommentálta az ország bűnözési helyzetét egy svéd rendőrbiztos.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére