Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az USA volt kongresszusi képviselője szerint a demokraták idővel a pedofíliát is normalizálnák

888.hu

2022.10.12. 18:00

Kemény szavak egy ex-demokrata politikustól.

 

Tulsi Gabbard Joe Rogan beszélgetőműsorában, a The Joe Rogan Experience-ben beszél arról, hogy volt pártja szerinte miben mesterkedik.

Gabbard az adásban arra figyelmeztetett, hogy gyakorlatilag mindig odébb tolják a határát annak, hogy mi számít még normálisnak.

 

Ez az, amitől az emberek a múltban óva intettek, de nehéz elképzelni, hogy lehetséges lenne, legalábbis a mi életünkben, a pedofília normalizálása.”

– mondta a politikus.

 

„A Demokrata Párt vezetése, a progresszív baloldal az, amely ideológiailag annyira buzgólkodik ezen az ügyön, mert ma ez az ügy – holnap már valami más lesz.”
– mondta, majd hozzátette, hogy „megteremtik a félelem kultúráját, hogy a másként gondolkodóknak következményekkel kell számolniuk és, egyszerűen nem hisznek az igazságban. És így amit ma igaznak mondanak, az ma igaz, amit holnap igaznak mondanak, az holnap igaz”.

A hawaii politikus egyébként már az Obama-adminisztrációnak is heves kritikusa volt. Támogatta a floridai gyermekvédelmi törvényt és a 2022-es CPAC-en is előadott.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére