Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Bebizonyosodott, hogy a Magyarország elleni politikai támadások alaptalanok”

888.hu - MTI

2020.05.04. 21:41

Bebizonyosodott, hogy a Magyarország elleni politikai támadások alaptalanok – hangsúlyozta Novák Katalin, a Fidesz alelnöke Facebookra feltöltött videójában.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára kifejtette: az elmúlt hetekben soha nem látott méretű politikai lejárató és dezinformációs kampány indult el Magyarország ellen. Nagyon nagy erők fogtak össze annak érdekében, hogy Magyarországot lejárassák, és rossz színben tüntessék fel.

Éppen most, amikor a legnagyobb szükség lett volna az összefogásra, amikor a magyar kormány mindent megtett annak érdekében, hogy a magyar emberek életét és egészségét megvédje, amikor minden erőforrásukkal a koronavírus elleni védekezésre koncentráltak, egyesek azon dolgoztak, hogy Magyarországot lejárassák és rossz színben tüntessék fel

– jelentette ki Novák Katalin.

Felhívta a figyelmet arra, hogy most azonban az Európai Bizottság alelnöke, Vera Jourová a napnál világosabban egyértelművé tette, hogy ezek a politikai támadások alaptalanok, hogy nem született Magyarországon olyan döntés, amely szembe menne az európai uniós jogszabályokkal.

Ezért mindenkit arra kérünk, hogy térjünk vissza a normalitáshoz, térjünk vissza a józanság hangjához – fogalmazott a Fidesz alelnöke, hozzátéve: köszönjük azoknak, akik kiálltak az igazság mellett, akik kitartottak az igazság mellett, és mellettünk voltak akkor is, amikor nagy volt a kísértés, hogy álljanak be az ellenünk egyesülő kórusba.

Azokat, akik ennek ellenére a hazugságot választották, és az alaptalan támadásokat és beszálltak ebbe a lejárató kampányba, arra kérjük, hogy gyakoroljanak önmérsékletet, önvizsgálatot és kérjenek bocsánatot a magyar emberektől

– mondta Novák Katalin.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére