Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bebörtönzik és megöletik a szólásszabadság élharcosát

888.hu

2018.05.26. 11:00

Tommy Robinsont 13 hónapra leültetik, pedig csak tudósítani akart muzulmán erõszakoló bandák tárgyalásáról. Az elmúlt idõszakban ez a legnagyobb támadás a sajtó-, a szólás- és a véleményszabadság ellen. Eddig egyetlen honi liberális lap sem számolt be az esetrõl. Azt hiszem, nem véletlenül.

Tommy Robinson aktivista újságírót tegnap letartóztatták Londonban "uszítás és a köznyugalom megzavarása" vétsége miatt. Gyorsított eljárásban még aznap 13 hónap börtönre ítélték, amiért interjúkat készített, és a Facebook-oldalán tudósított egy muzulmán nemi erőszaktevő banda (angol eufemizmussal 'grooming gang') peréről. A bíróság épülete előtt interjúkérdéseket tett fel a bandatagoknak. Ez a liberálisoknál és a rendőrségnél is kiverte a biztosítékot.

Tommy, az angol jobboldal fenegyereke folyamatosan tudósít az Egyesült Királyságban meredeken romló közbiztonsági helyzetről. A brit liberális lapok természetesen örülnek a letartóztatásának, sőt azt írják, egyes esetekben a sajtó- és szólásszabadságot is fel kell függeszteni, ha ezzel meg lehet gátolni a "gyűlöletkeltést."

Valószínűleg meg akarják majd ölni

Az újságíró már több halálos fenyegetést is kapott, sőt már letartóztatása napján több muzulmán banda bejelentette, hogy ha bevonul börtönbe, akkor ott kinyírják. Egyesek szerint ezt a hatóságok is tudják, így akarják likvidálni a "bajkeverőt". A halálra ítélt muzulmánellenes aktivista mellett több tüntetést is szerveztek, egyelőre a hatóságokat és a muzulmán bandákat ez nem hatotta meg.

A történetet interpretálók szerint ez a legnagyobb hatósági támadás a szólásszabadság ellen. Hiszen itt, ebben a konkrét esetben arról van szó, hogy:

miközben nem csinálsz semmit, elvisznek, beraknak egy börtönbe, ahol a rabok 70 százaléka muzulmán, akik már egyszer ki akartak nyírni. Mindezt azért, hogy ismét legyen rá alkalmuk. Mindehhez a liberális lapok asszisztálnak, a konzervatív politikusok behúzzák a farkukat, a hatóságok pedig összejátszanak a bűnözőkkel.

Ha mindezt meg lehet tenni következmények nélkül, akkor konkrétan bármit lehet. Bármikor, bárki ellen, aki felemeli szavát a dolgok eddigi alakulása ellen.

Öt évtizede tudjuk, hogy ez a lassú, de biztos út a liberális totalitarizmushoz, azt hiszem, ki lehet jelenteni: Megérkeztünk!
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére