Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brutális támadás Londonban: nem sokon múlt a munkáját végző rendőr élete

Horváth Tamás

2019.08.09. 07:30

Egy sofőr machétével támadt az őt igazoltató járőrökre.

Kis híján végzetes tragédia történt a London keleti részén található Leytonban. Egy szolgálatban lévő járőrpáros csütörtökön nem sokkal éjfél után megállított egy teherautót, amelynek sofőrje az igazoltatási procedúra közben teljesen váratlanul machetével támadt az egyik rendőrre.

A londoni rendőrség közlése szerint a teherautó sofőrje többször megszúrta az áldozatot, aki annak köszönheti az életét, hogy képes volt a nála lévő sokkolóval hatástalanítani a támadót. A sofőrnek így esélye sem volt kereket oldani, a súlyos sérüléseket szenvedett rendőr társa még ott, a helyszínen letartóztatta.

A szigetországi sajtó egybehangzó állításai szerint az összeszurkált járőrt kritikus, de stabil állapotban szállították kórházba, a sérülései szerencsére nem életveszélyesek.

A kép illusztráció.

Az ötvenes éveiben járó sofőrt súlyos testi sértés vétsége miatt előállították egy közeli rendőrőrsre, ahol megkezdődött a kihallgatása.

Az esetet követően Boris Johnson brit miniszterelnök is megszólalt, aki méltatta a megtámadott rendőrt, megköszönte neki és általánosságban véve az egész rendőrségnek, hogy az életüket kockáztatják azért, hogy a társadalom biztonságban élhessen.

Londonban gyakoriak az ehhez hasonló bűncselekmények, a pakisztáni származású Sadiq Khan polgármester regnálása óta elszabadult a pokol a jelentős migrációs hátterű lakossággal rendelkező metropoliszban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére