Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csodálatos történet Franciahonból: egy bevándorló hátterû balos képviselõ összeharapdált egy taxist

888.hu

2017.07.08. 10:58

Történetünk fõhõse egy 31 éves jogásznõ, aki a francia balliberális oldal üdvöskéjeként bekerült a Nemzetgyûlésbe, sõt, korábban személyesen Macron elnök méltatta elhivatottságát. A rózsaszín felhõk mögötti integrációnak azonban van egy sokkal sötétebb, de realisztikusabb látszata is. Laetitia Avia, 31 éves jogásznõ megharapott egy taxisofõrt, mert nem tudta kifizetni a szállítási díjat. Jó liberálishoz méltó módon mindent letagadott az újságíróknak.
PÁRIZS, 10:58

Történetünk főhőse egy 31 éves jogásznő, aki a francia balliberális oldal üdvöskéjeként bekerült a Nemzetgyűlésbe, sőt, korábban személyesen Macron elnök méltatta elhivatottságát. A rózsaszín felhők mögötti integrációnak azonban van egy sokkal sötétebb, de realisztikusabb látszata is. Laetitia Avia, 31 éves jogásznő megharapott egy taxisofőrt, mert nem tudta kifizetni a szállítási díjat. 

A fiatal nő elhivatottságáról ódákat zengett a francia baloldal, kiemelték, hogy hihetetlen nehéz sorból verekedte fel magát. Az egyik lecsúszott, Párizs környéki régióból származik, mivel migráns hátterű és liberális, ezért a sajtó a tenyerén kezdte hordozni a lányt. Így csakhamar ő lett az egyik első afrikai származású francia politikus.

A fanyar humorú franciák miután az egekig magasztalták a lányt, jól bele is döngölték a szaharai homokba. A Le Canard echainé című, francia politikai hetilap megszellőztette, hogy az előző héten a képviselőnő dührohamot kapott egy taxiban. Kiderült, hogy nincs nála pénz, és kártyával nem tud fizetni a taxiban.

Mivel a 12 eurós fuvardíjat nem tudta kifizetni, a  taxisofőr felajánlotta, hogy elviszi ingyen egy bankautomatához és vegyen ki pénzt. Erre a képviselőnő valamiért nem volt hajlandó, majd minden előzmény nélkül beleharapott a taxisofőr vállába. A taxisofőr erre bezárta a kocsit és kihívta a rendőröket – írja az Origo.

A rendőrök szerint a képviselőnő velük is tombolt, fenyegetőzött, és erősen hangsúlyozta, hogy mint képviselőnő sok mindent el tud intézni. Azt viszont elismerte, hogy összeharapta a taxisofőrt. A vita végül a rendőrségen fejeződött be.

Miután a Le Canard enchainé megírta a botrányt, a BFM TV-nek a képviselőnő már nem ismerte el a harapást, csak hogy rángatta a sofőrt, és szerinte a sofőr fogságba ejtette.

Laetitia Aviából, a macronistából, egy ország elé állított példaképből pedig egy nap alatt a nevetséges, agresszív, öntelt politikusnő jelképe lett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére