Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cuomo-botrány: több száz nőt, férfit, gyereket, sőt még törvényhozót is megcsókolt

888.hu

2021.03.04. 11:00

A demokrata kormányzó állítása szerint ezt az apjától örökölte, ez egy kulturális dolog, és nem is érti, mi a baj. Amerika, 2021.

 

Andrew Cuomo amerikai demokrata kormányzó szerdán elnézést kért New York államtól és a nőktől, akiket kényelmetlen helyzetbe hozott csókjaival, de azt mondta, több száz nőt, férfit és gyereket megcsókolt, még törvényhozókat is.

A kormányzót szexuális zaklatással vádolják, ő pedig azzal védekezett, hogy „több száz képet találhatnak rólam, ahol embereket csókolok”, mert ez, ugye, mindent megmagyaráz.

Azzal védte magát, hogy „az apám így üdvözölte az embereket”, és még azt is hangsúlyozta, hogy szerinte „ez egy kulturális dolog”.

Erre persze felhördült a Twitter népe.

Egy felhasználó azt írta:

Amikor Cuomo azt mondja, hogy »figyeljenek, én mindig véletlenszerűen csókolgatok és ölelgetek ismeretleneket, akármerre megyek, és ezt az apámtól tanultam«, na, az nem éppen egy golyóálló védőbeszéd.”

A konzervatív felhasználók sem tudták szó nélkül hagyni az ügyet:

„Tessék? Ismeretlen nőket fogdosni és csókolgatni mióta kulturális dolog?”

írta egy tweetelő.

„Cuomo: Az hogy csókolgatok embereket, csak az én verzióm az üdvözlésükre” – írta egy másik.

Az újságírók kérdéseit Cuomo kormányzó visszautasította, nem volt hajlandó lemondani, annak ellenére, hogy a szexuális zaklatási ügye egyre nagyobb teret nyer, már három nő vádolja ezzel.

Azt pedig ne is említsük, hogy korábban kitört egy másik botrány Cuomóval kapcsolatosan, amikor is Letitia James, New York államügyésze azzal vádolta meg, hogy

egy ápolóotthonban a koronavírushoz köthető halálesetek legalább felét nem rögzítették.

„Az elejétől mondtam, hogy Cuomo szexuális zaklatási bortánya csak figyelemelterelés az igazi botrányról.” A tweetelő szerint ugyanis sokkal valószínűbb, hogy a politikus karrierje túléli az utóbbi botrányt, mint azt, ha nyomozás indul ellene a halálos koronavírussal kapcsolatos intézkedései és a halottak eltitkolása miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére