Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Déjá vu: Brüsszel évek óta állítólagos „álproblémák” miatt akarja büntetni Magyarországot

888.hu

2022.09.02. 13:00

Valóban álproblémák lennének?

 

Mielőtt elmerülnénk a részletekben, nézzük meg néhány hírt és videót:

 

 

 

@thebritafilter I literally went to church to teach the children today… 💒💕🏳️‍🌈🏳️‍⚧️ A Catholic High School here in NYC invited me to their Pride 🏳️‍🌈 Chapel. Visibility matters and I’m so honored to have had the chance to talk to you about my work as a LGBTQ+ Drag Queen Activist. Comment if you want me to post part 2… #drag #church #dragqueen #lgbtq #pride ♬ original sound – Brita Filter

 

Ezek a hírek és felvételek az álprobléma 1.0.

Most nézzük meg az álprobléma 2.0-át is.

 

 

Most, hogy megismerkedtünk ezekkel az álproblémákkal egy kicsit közelebbről, tegyünk állításokat.

A genderőrület és a migráció is egyértelműen kockázatot jelent.

Mit tesz a magyar kormány?

Már az elején gátat próbál vetni a folyamatoknak.

A genderkérdésben gyermekvédelmi törvényt fogad el, hiszen nem egyik pillanatról a másikra jutunk oda, hogy egy édesapát sittre vágnak, amiért transznemű lányát nem a megfelelő névmással illeti.

Ráadásul erről az emberek véleményét is megkérdezi.

A migráció kérdésében szintén népszavazást ír ki, és kerítést épít Magyarország déli határára.

Egyszerűbben fogalmazva: cselekszik!

És mit csinál Brüsszel, ha ezek a kérdések felmerülnek egy mondatban Magyarországgal?

Zsarol és büntet.

 

A brüsszeli felvilágosult elit szerint a gyermekek védelme és az LMBTQ-propaganda visszaszorítása értelmében hozott törvény diszkriminatív.

Ursula von der Leyen az Európai Parlamentben 2021. június végén ezt bírta mondani:

Az Európai Bizottság az uniós szerződések által biztosított hatáskörével élve minden jogi eszközt be fog vetni, amennyiben a magyar vezetés nem módosítja az LMBTQI-jogokat sértő jogszabályt.”

 

Az Európai Bizottság elnöke beismerte: „A tanácskozáson olyan kardinális témákról volt szó, mint a gazdasági helyreállítás, a koronavírus-járvány leküzdése vagy az EU-orosz kapcsolatok, de egyik sem volt annyira fontos, mint a vitatott magyar törvényről szóló eszmecsere, mivel ez a kérdés az európai identitást érinti.”

Von der Leyen a hazugságok terjesztésétől sem riadt vissza, szerinte ugyanis a gyermekvédelmi törvény a homoszexualitást a pornográfiával egy szintre helyezi.

 

Ez a törvény diszkriminál, szégyenletes, és teljességgel szembemegy az uniós alapértékekkel: az emberi jogokkal, méltósággal és egyenlőséggel.”

– fogalmazott.

 

(Photo by Money SHARMA / AFP)

 

Majd azzal kezdett el fenyegetőzni, hogy megvonják az uniós pénzeket, ha Magyarország nem úgy táncol, ahol ők fütyülnek.

Ha egy uniós tagállamban olyan módon sérül a jogállamiság, hogy az az európai adófizetők pénzét, az uniós büdzsét is érinti, akkor az Európai Bizottság feladata, hogy fellépjen ez ellen. Míg az Európai Bíróság iránymutatást fog adni arról, hogy a jogállamisági feltételhez kapcsolódó mechanizmus hogyan alkalmazható, a testület tüzetesen megvizsgálja, hogy a gyakorlatban hogyan lehet a jogállamisági feltételeket érvényesíteni, és még idén ősszel beindítja a folyamatot.”

 

Hasonló vergődést tapasztalhattunk, amikor épp a migráció megállítása miatt lettünk a szőnyeg szélére állítva.

Mint emlékezetes, 2018-ban az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE) elfogadta a hírhedt Sargentini-jelentést, amely Magyarországgal foglalkozott. Az Európai Parlament a dokumentum alapján elindította hazánk ellen a hetes cikkely szerinti eljárást.

 

(Photo by FREDERICK FLORIN / AFP)

 

A Sargentini-jelentésben az nem tetszett, hogy

Magyarország nem tett eleget az EU-ba érkező migránsok kvóta szerinti elosztásának, azt is kifogásolták, hogy Magyarország sok menekültügyi kérelmet utasított el.

Olyan vádak is voltak, hogy a tranzitzónákban fogva tartják az ott tartózkodókat, ami egyértelműen nem igaz.

A jelentés sokat foglalkozott Ahmed H. ügyével is, azt a látszatot keltve, mintha azért ítélték volna el, mert át akarta hozni a családját a határon. Ahmed H. kövekkel támadt a rendőrökre, ezért el is ítélték.

 

 

A holland jelentéstevő támadta a Stop Soros törvénycsomagot és a nemzeti konzultációt is.

Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke a Sargentini-jelentés vitájában úgy fogalmazott, hogy egyetértenek a jelentésben megfogalmazott aggályokkal, és felhozta, hogy a magyar kormány támadja a civil szervezeteket és a médiát. Az EB bírósághoz is fordul a külföldről támogatott civil szervezetekkel szembeni lépések miatt, valamint a menedékkérők ellátás nélkül hagyása miatt. Timmermans szerint ez nem keresztényi eljárás:

Megígérhetem, hogy nem leszünk kíméletesek.”

 

(Photo by FRANCOIS LENOIR / POOL / AFP)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére