Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Durván felülreprezentáltak az olasz rendőrségi statisztikákban az afrikaiak

Forisek Ádám

2019.04.12. 18:28

Minden ötödik letartóztatott bûnözõ Olaszországban külföldi, zömmel afrikai - ami azért is magas szám, mert az olasz népességen belül a külföldiek aránya mindössze 8,7 százalék.

Az olasz rendőrség tájékoztatása szerint tavaly 5 173 embert tartóztattak le, amelyben 990-en külföldi születésű személy volt – írja az Il Giornale. Ezeken belül a legnépesebb csoport az albánoké volt, őket követték a nigériaiak, a marokkóiak, a románok és a tunéziaiak.

A letartóztatott külföldiek száma azért is magas, mert az olasz demográfiai adatok szerint a külföldi lakosok száma az országban 8,7 százalék. Az összes elkövetett bűncselekmény tekintetében még rosszabbak a mutatók, minden harmadik bűnelkövető külföldi.

Olaszországban az elmúlt években sajnos óriási problémává nőtte ki magát a nigériai maffia. Februárban sokkolta Olaszországot Pamela Mastropietro esete, akit egy nigériai drogdíler gyilkolt meg brutálisan. Az elkövető, a 29 éves Innocent Oseghale bedrogozta áldozatát, majd holttestét feldarabolta.

Emellett pedig nem szabad elfelejteni azt sem, hogy Nigériában és Líbiában kiterjedt embercsempész-hálózat működik, azzal a céllal, hogy illegálisan Olaszországba juttatni afrikai nőket, hogy ott aztán prostitúcióra kényszeríthessék őket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére