Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy agresszív migráns a brüsszeli RTL stábjára támadt

Tóth Dalma

2019.05.09. 21:00

A stáb nem a fekete férfit filmezte, de a migránst ez nem zavarta, a tévécsatorna munkatársaira támadt.

Politika és valóság – a kettő olyan távolságra van egymástól, mint London Sydney-től. Ez legfőképp a német politikusokra igaz, különösen azokra, akik az Európai Parlamentben és Bizottságban ülnek. De most könnyen megismerhetik a valóságot azok, akik a brüsszeli üvegpalotákból szemlélik az eseményeket. Ha a kényelmes bársonyszékekben ülő 32 ezer bürokrata kifáradna a Bruxelles-Nord állomásra, akkor arculcsapásként érné őket a valóság. Hogy mit is jelent az általuk bőszen hirdetett határok nélküli politika, és miként zajlik Európa iszlamizációja.

Múlt hét vasárnap a belga RTL stábja kilátogatott a Bruxelles-Nord állomásra, ahol a De Lijn flamand cég buszvezetőivel beszélgettek. Aki ismeri Brüsszelt, az tudja, hogy ezt a területet egy ideje már az Afrikából érkező migránsok uralják.

Az RTL stábja nagyon meglepődhetett, amikor hirtelen egy fekete férfi azt ordította, hogy „nem vagyunk állatok” és a tévécsatorna munkatársaira támadt. Különböző tárgyakat vágott hozzájuk, majd a kamerát vette célba. A riporter hiába próbálta elmagyarázni, hogy nem az illegális bevándorlásról forgatnak, hanem a buszsofőrökről, az nem érdekelte a fekete férfit. A stáb végül inkább távozott, mielőtt elfajult volna a helyzet.

Az eseményről készített felvételt itt tekinthetitek meg.

A De Lijn buszsofőrjei már régóta a Bruxelles-Nordban uralkodó áldatlan állapotokra panaszkodnak. Ahogy mi is beszámoltunk róla, a migránsok gyakorlatilag no-go zónává változtatták a környéket. A városrészben malária, tuberkulózis és rühesség is felütötte a fejét. Mivel a szakszervezetek egyre kevésbé tudják garantálni utasaik és dolgozóik biztonságát, úgy döntöttek, hogy a buszok nem fognak megállni Bruxelles-Nord állomáson.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére