Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy agresszív migráns a brüsszeli RTL stábjára támadt

Tóth Dalma

2019.05.09. 21:00

A stáb nem a fekete férfit filmezte, de a migránst ez nem zavarta, a tévécsatorna munkatársaira támadt.

Politika és valóság – a kettő olyan távolságra van egymástól, mint London Sydney-től. Ez legfőképp a német politikusokra igaz, különösen azokra, akik az Európai Parlamentben és Bizottságban ülnek. De most könnyen megismerhetik a valóságot azok, akik a brüsszeli üvegpalotákból szemlélik az eseményeket. Ha a kényelmes bársonyszékekben ülő 32 ezer bürokrata kifáradna a Bruxelles-Nord állomásra, akkor arculcsapásként érné őket a valóság. Hogy mit is jelent az általuk bőszen hirdetett határok nélküli politika, és miként zajlik Európa iszlamizációja.

Múlt hét vasárnap a belga RTL stábja kilátogatott a Bruxelles-Nord állomásra, ahol a De Lijn flamand cég buszvezetőivel beszélgettek. Aki ismeri Brüsszelt, az tudja, hogy ezt a területet egy ideje már az Afrikából érkező migránsok uralják.

Az RTL stábja nagyon meglepődhetett, amikor hirtelen egy fekete férfi azt ordította, hogy „nem vagyunk állatok” és a tévécsatorna munkatársaira támadt. Különböző tárgyakat vágott hozzájuk, majd a kamerát vette célba. A riporter hiába próbálta elmagyarázni, hogy nem az illegális bevándorlásról forgatnak, hanem a buszsofőrökről, az nem érdekelte a fekete férfit. A stáb végül inkább távozott, mielőtt elfajult volna a helyzet.

Az eseményről készített felvételt itt tekinthetitek meg.

A De Lijn buszsofőrjei már régóta a Bruxelles-Nordban uralkodó áldatlan állapotokra panaszkodnak. Ahogy mi is beszámoltunk róla, a migránsok gyakorlatilag no-go zónává változtatták a környéket. A városrészben malária, tuberkulózis és rühesség is felütötte a fejét. Mivel a szakszervezetek egyre kevésbé tudják garantálni utasaik és dolgozóik biztonságát, úgy döntöttek, hogy a buszok nem fognak megállni Bruxelles-Nord állomáson.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére