Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy brit iskolában arra kérték a nem muszlim lányokat, hogy viseljenek hidzsábot

Tóth Dalma

2019.08.07. 21:00

Egy lincolnshire-i iskolában novemberben rendezik meg a hidzsábnapot. Minden lányt arra kértek, hogy ezen a napon viseljenek iszlám fejkendőt.

A hidzsábnapot a Lincoln Muszlim Nővérek Fóruma szervezi. Ghada Mohamed azt reméli, hogy a hidzsábnapot minden brit középiskolában megtartják, ami szerinte azért lenne jó, mert így a nem muszlim lányok is többet tudhatnának meg a különböző vallási ruhadarabokról, amitől azt reméli, hogy csökkenhet a hidzsábot viselő lányokat érő abúzusok száma.

Az iskolában arra kértek minden lányt, hogy vallástól függetlenül ezen a napon mindenki viselje a muszlim fejkendőt.

A lincolnshire-i nem muszlim lányokat arra kérték, hogy viseljenek hidzsábot egy napig – mi lenne, ha a muszlim lányok nem viselnének egy napig hidzsábot, és megtapasztalhatnák, milyen jó az élet egy szabad társadalomban, ahol nők és férfiak között egyenlőség van, és nem kell eltakarniuk magukat a nőknek azért, hogy tiszteljék őket?

– kommentálta a hírt a TalkRadio reggeli műsorának házigazdája, Julia Hartley-Brewer.

Habár a liberálisok előszeretettel hirdetik, hogy a muszlim nők maguk döntenek a hidzsábviselésről, és a fejkendőben szabadnak és biztonságban érzik magukat. Ezzel szemben az igazság az, hogy az iszlám országokban gyakran súlyos büntetéssel kell szembenézniük azoknak a nőknek, akik nem viselnek hidzsábot. Iránban fejenként 16 év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek 3 nőt, akik arról készítettek videót, ahogy hidzsáb nélkül osztogattak virágot a metróban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére